Biberon mu Değişmeliyim ?

94 görüntüleme
A

Azra

14 Ocak 2026 18:18
Bebeğim 6 aylık olucak neredeyse sadece mama ile besleniyor doğduğundan beri avent biberon kullanıyoruz 15 gündür aşırı iştahsız biberon ucunu değiştim aynı şekilde devam ediyor bbiberon almak istemiyor biberonu mu değiştirmeliyim sizce ? Lütfen yardım
A

Aslı Y.

14 Ocak 2026 18:23
Benim bebeğimde avent biberonu almıyor çok az geldiği için olabilir.Ben Lansinoh kullanıyorum orta akışlı başlık alıp deneyebilirsiniz
B

Buse Ö.

14 Ocak 2026 18:52
Ayni biberonu kullniyorum akış hızı nedir ucu kaç numara , eğer yavas geliyorsa akışı ayına göre emmek istemez , siz şuan kac numara uç kullaniyorsunuz
M

Merve D.

14 Ocak 2026 18:52
Emziği değiştirin önve.sonra başka markaya geçersiniz. Mamayı da değiştirebilirsiniz. Ağız içine de bakın isterseniz. Ellerini ağzına koyarken veya oyıncaklarını ağız içine zarar verebilirler
A

Azra

14 Ocak 2026 18:53
Bebeğim 5 ay 20 günlük 4 numara ucu kullanıyorum
A

Azra

14 Ocak 2026 18:55
@Buse Öztürk
S

Selin E.

14 Ocak 2026 18:57
Lansinoh un kavranması daha kolay bence şeklinden dolayı. Avent vardı kızım çekemediği için lansinoha geçtim bende rahat ettik. Kauçuk uçların çekimi daha kolay bibs deneyebilirsiniz
B

Buse Ö.

14 Ocak 2026 18:58
Şöyle söyliyeyim bebeğim 2 aylik fakat kendi ayina gore olan uctan hic gelmiyor gelmedigi için istemiyor bu yüzden 3numaraya gectik rahatlikla içiyor , karşılaştırmak istemem fakat aradaki 3 ay i düşünürsek sanki biberon ucunuz yavaş akısli oldugu icin almiyor gibi @Azra
A

Azra

14 Ocak 2026 18:59
Merve hanım emzik olarak da Philips kullanıyoruz 0-6 aydan 6-18 olana geçtik ama değişen bir şey yok. 10 günü aştı ağzında oyuncak yarası gibi olsa geçerdi diye düşünüyorum üstelik gece uykusunda içebiliyor gündüz hiç yok
A

Azra

14 Ocak 2026 19:01
Deneyeyim Buse hanım inşallah uçtandır
E

Eda D.

14 Ocak 2026 19:13
Bebekler bazen meme gibi biberon reddi de yapabiliyor kızım 14 aylık 3 kere yaptı şimdiye kadar avent ten lansinoh a da geçtik o dönemlerde ama yine yemedi kaşıkla verdik zorlandık şırıngayla verdik en son geliyordu 10 gün sürüp gidiyordu bizde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir