Biberon Marka Değişikliği
76 görüntüleme
N
Nisa B. ..
19 Şubat 2026 10:48
Kızıma doğduğundan beri 150 ml ölçüsü olan mamajoo biberon kullanıyordum şuan 78 günlük anne sütü veriyorum sağarak ve 150 ml yetmemeye başladı bu yüzden büyük biberona geçeceğim avent markasına geçmek istiyorum ama biberon reddi olur mu acaba deneyen var mı
Z
Zeynep A. B. H.
19 Şubat 2026 10:55
Doğduğundan beri avent kullanıyorum, ne meme reddi yaptı be biberon reddi. Bebikin ayına uygun biberon başlığı ile devam etmenin önemli olduğunu düşünüyorum.
N
Nisa B. ..
19 Şubat 2026 11:00
Doğduğundan beri avent kullanıyorum, ne meme reddi yaptı be biberon reddi. Bebikin ayına uygun biberon başlığı ile devam etmenin önemli olduğunu düşünüyorum.
Z
Zeynep A. B. H.
19 Şubat 2026 11:06
Denemekten zarar gelmez, bebeğim 4 aylık ilk zamanlar sütüm olduğundan hem emzirdim hem sağdım, sağdıklarımı avent plastik olan kolik 2 numara ile verdim, cam biberon delikleri büyüktü ve bazen beslerken uyuya kalınca çocuğun yüzüne düşer diye kullanmayı bıraktım. 3 aylık olduğunda 3 numaraya geçtim 3-6 ay arası 3 yeterli oluyor. Bebek çekmediği sürece akmıyor buda hem memeyi taklit ettiriyor hemde boğulma riskini azaltıyor, sütüm çok azaldı şuan ağız gevelesin diye veriyorum genel itibari ile biberon ile mama veriyorum, memeyide biberonuda gayet iyi şekilde alıyor, sizi emdiği için meme tutmaya alışık bu durumda biberon reddi yaşayacağınıda düşünmüyorum