Biberon Mama Reddi

165 görüntüleme
N

Nurcan Ç. K.

26 Mayıs 2026 09:14
5.5 aylık bebeğim biberonu gördüğü an kendisini geriye atıp içmek istemiyor sık sık az az vermeyi denedim olmadı bu durumu iyice arttırdı 4er 5 er saat aralıkla veriyorum bazen o ladar az içiyor ki geçen 30 cc icti 5 saat aç olan çocuk böyle olunca surekli biberon elimde gezmek zorunda kalıyorum çok yoruldum bu durumdan başlık değiştirdim biberon degistirdim hiç çözüm olmadı uykulu deniyorum yok aynı şeyleri yaşayan var mı sürekli cc hesaplıyorum ısrarcı olmasam hiç icmiyor nasil acikmaz anlamıyorum
E

Esmanur E.

Premium Üye
26 Mayıs 2026 09:20
Buna çözüm bulursanız bana da bilgi verir misiniz
G

Gizem Ç.

26 Mayıs 2026 09:22
Bizde aynı durumu yaşamıştık 4. Ay civarı 1 aya yakın sürdü o kadar az yiyordu ki yani artık takıntı yapmıştım hepsinin ml olarak kaydediyordum , adak bile adamıştım yemesi düzelirse diye düşünün zamanla geçti evet bu internet dolaşanlar gibi bi dikişte 150-180 ml bitirmiyordu ama o dönemine göre çok daha iyi yiyor şükür, doktor teklif var ısrar yok demişti yemek için bekleyin demişti. Zamanla geçiyod ama sizi çok iyi anlıyorum elimde biberon her dk peşindeydim ki hala öyleyim ama artıyor merak etmeyin
B

Begüm A.

26 Mayıs 2026 09:25
Ben de 4 ve 5. Aylar arasında yaşadım bu süreci 1 ay sürdü malesef daha sonra düzeliyor gerçekten o zamandan kalma sadece uykuya geçerken içiyor bebeğim şu an 8 aylık ama 3 saatte bire denk geliyor yine
E

Esmanur E.

Premium Üye
26 Mayıs 2026 10:49
Gizem Ç.
Bizde aynı durumu yaşamıştık 4. Ay civarı 1 aya yakın sürdü o kadar az yiyordu ki yani artık takıntı yapmıştım hepsinin ml olarak kaydediyordum , adak bile adamıştım yemesi düzelirse diye düşünün zamanla geçti evet bu internet dolaşanlar gibi bi dikişte 150-180 ml bitirmiyordu ama o dönemine göre çok daha iyi yiyor şükür, doktor teklif var ısrar yok demişti yemek için bekleyin demişti. Zamanla geçiyod ama sizi çok iyi anlıyorum elimde biberon her dk peşindeydim ki hala öyleyim ama artıyor merak etmeyin
Şu an öyleyim saat saat yazıyorum biraz fazla yiyince hemen kusuyor biberonu geri aldı mı bebeğim biberonda istemiyor 10 cc biberonla içiyor devamını ağzına sıkıyorum işkence resmen
N

Nurcan Ç. K.

30 Mayıs 2026 15:46
Gizem Ç.
Teklif var ısrar olmayınca hiç yemiyor yıprandım artık uykuda da aynı uyanıkken de aynı yani bu umarım sizin gibi geçer
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir