Biberon Kabul Etmiyor

85 görüntüleme
E

Emine T.

11 Şubat 2026 09:22
Bebeğim 9 aylık meme + mamayla gittik hep bu aralar mamayı asla kabul etmiyor uykulu halde veriyorum asla direk çıkarıyor uykulu halde benim emiyor ama sütüm yeterli değil ek gıda da alıyor ama çocuğum aç aç geziyor bunu hissedebiliyorum karnı gur gur ötüyor ne yapmam lazım biberon değiştirip verdim yine de kabul etmiyor
Hacer A.

Hacer A.

11 Şubat 2026 09:49
Merhaba, benim kızım da ben mamajo kullanarak çare buldum avent lansinoh asla kabul etmedi ama mamajoyu kabul etti
R

Rabia

11 Şubat 2026 10:00
Artık sütünüz yeterli seviyeye ulaşmış olabilir mi? Mama kabul etmiyorsa fırsat buldukça emzirin hem bebeğiniz normalden fazla süt emmiş olur hem de sütünüz artar.

karındaki guruldama her zaman açlık göstergesi değildir, gazı varsa ondan dolayı da beslenmeyi reddedebilir.
E

Emine T.

11 Şubat 2026 10:13

Hacer Aktaş

Merhaba, benim kızım da ben mamajo kullanarak çare buldum avent lansinoh asla kabul etmedi ama mamajoyu kabul etti

Hemen alıp deneyeyim
Hacer A.

Hacer A.

11 Şubat 2026 10:14
Ama rabia hanım’ın dediği de doğru gaz sancısı da açlık gurultusu gibi olur emzirebiliyorsanız direkt emzirin ki meme reddini yaşamayın
E

Emine T.

11 Şubat 2026 10:15

Rabia

Artık sütünüz yeterli seviyeye ulaşmış olabilir mi? Mama kabul etmiyorsa fırsat buldukça emzirin hem bebeğiniz normalden fazla süt emmiş olur hem de sütünüz artar.

karındaki guruldama her zaman açlık göstergesi değildir, gazı varsa ondan dolayı da beslenmeyi reddedebilir.

Gaz olduğunu düşünmüyorum hani sabahları aç uyanırsın direk su içersin karnın aç karnına guruldar ya burnunu temizlerken su yutuyor ve açlık guruldaması oluyor beni de çok emmek istemiyor uyku halinde emiyor sadece
S

Sumeyye B.

11 Şubat 2026 10:23
Bende de benzer bir durum var. Bebeğim 6 aylık ek gıdaya başladık. Sütü sağarak veriyorum ve yetmediğinde de mama veriyorum. İkisi için de Philips avent biberon kullanıyorum. Son 1 haftadır bebeğim süt varsa içiyor, mama varsa yudum almıyor geceleri bile. Daha önce 3.5 aylıkken de aynı şeyi yaşamıştık 4.5 aylıkken tekrar mama kullanmaya başlamıştı. İnşallah belli bir zaman sonra tekrar başlar diyorum. Dönem dönem böyle oluyor galiba
E

Emine T.

11 Şubat 2026 10:50
Biraz hastalık geçirdi bebeğim acaba ondan mı diye düşündüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir