Biberon Isıtıcı-seyahat Tavsiye

749 görüntüleme
H

Hakan A.

11 Haziran 2026 23:18
Merhabalar,

Araba ile seyahatte kullandığınız Philips avent için biberon ısıtıcı öneriniz var mı ya da seyahatte mama işini nasıl hallediyorsunuz?
Yeter A.

Yeter A.

11 Haziran 2026 23:21
Termosa sıcak su koyuyrm kaynatılmıs sğguk suda bulunduruyorm mama yapacağım zamann hemen yapıyrm içiriyrm bu kadar
H

Hakan A.

11 Haziran 2026 23:27
Teşekkür ederim,uzun süren yolculuklarda(6-8 saat) da aynı şekilde mi yapıyorsunuz @Yeter Akan
Yeter A.

Yeter A.

11 Haziran 2026 23:30
Hakan Akgül
Teşekkür ederim,uzun süren yolculuklarda(6-8 saat) da aynı şekilde mi yapıyorsunuz @Yeter Akan
Zaten genelde memlekete gideriz ve 9 w0 saat sürer kendı aracımızla hep o skeılde yaptım bebegim 10 aylık suan hiçbir sorun yaşamadık. Sıcak suyla soguk kaynatılmış suyu dengeleyın mamasını koyun karıştırın içirşn oldukça pratik bence 
Elif T.

Elif T.

11 Haziran 2026 23:34
Merhaba Stanley 2.5 litre termosa yapıyorum 2 günlük kampa gitmiştik eve geldiğimizde bile hala kaynardı suyu aynı zamanda kaynamış soğumuş suda bulunduruyorum yanımda ekstra bir termosada biberonu yıkmak için su yapıyorum
A

Aslıhan G.

11 Haziran 2026 23:36
Decathlon termosları öneririm ben ona sıcak su yapıp uzun seyahatlere çıkıyorum 12 saat sıcak tutuyor bir problem olmayacaktır :)
Duygu B. B.

Duygu B. B.

2 Temmuz 2026 10:20
Ben ebebekten bir termos aldım. Küçük böyle. 400 ml falan alıyor. Düzgün kapatıldığı takdirde suyu 10-12 bazı insanlar 18 falan demiş ama uzun süre sıcak tutuyor. Ek gıda döneminde çorba koyanlar da oluyormuş. Nereye gitsem onu kullanıyorum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir