Biberon Emzik
119 görüntüleme
F
Fatma Y. ..
7 Temmuz 2025 07:49
Merhabalar 6haftalik bebegim anne sütü ile besleniyor. Çalisan anneyim ise donunce nasil yapacam diye endişeliyim. Sagdigim sütlerde var nasil verecek bakici bilmiyorum. Biberon emzik nasıl tuttrabilirim acaba? Verdigim gibi oguruyor kusacak gibi oluyor diliyle itiyor
Ü
Ümran A.
7 Temmuz 2025 08:08
Kaşık biberon denediniz mi acaba , belki onunla içebilir
A
Ayçelen T.
7 Temmuz 2025 08:10
Merhaba benimde kızım emzik tutmuyordu, kusacak gibi oluyordu. Bende doğduğundan beri tutsun diye çok uğraştım. Aventin ultra soft olan yumuşak emziğini alınca öğürme olayı kesildi. Alıştırmayı da emzirdikten hemen sonra ağzına emziği verip parmağımla sakince tık tık yaptım emziğe. Bir hafta gibi sürede alıştı.
F
Fatma Y. ..
Hayır avent biberon emzik almıştım normal olanlardan tutmuyor. İlk dogdugundada sirginga ile verdik 1-2 gun
F
Fatma Y. ..
Ultra soft mu bilmiyorum avent gece parlayan emziklerden almışt ikili
S
Sümeyye K. ..
7 Temmuz 2025 08:13
Merhaba bende avent ultra soft emzik, Chicco damaklı , tummy tipe en son da wee baby kauçuk aldım hiçbirini tutmadı en çok aventte öğürüyor hatta
F
Fatma Y. ..
7 Temmuz 2025 08:18
Off ya ne yapacagiz böyle
B
Bera N. H. ..
7 Temmuz 2025 22:01
Emzikte 1.5 aylıkken philips avent soft u bebeğim tuttu. Meme reddi olmasın istiyorsanız da biberon markası meleda anne sütü biberon yada como tomo marka 0-3 ay

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
8 Temmuz 2025 07:24
Merhaba çalıştığınız için bebeğinize biberon ya da emzik vermek zorunda değilsiniz başka alternatif beslenme yöntemleri ile bebeğinizi besleyebilirsimiz bu durumda yardım alarak süreci yönetmenizi öneririm ki ilerde red yaşamayın isterseniz ben de yardımcı olurum ☺️