Biberon Başlığı
109 görüntüleme
G
Gözde Ö. K.
26 Mayıs 2026 08:35
Merhaba. Philips avent biberon kullanıyorum. Başlık konusunda kararsız kalıyorum. İnternette yazanı deneyince sanki rahat olmuyor gibi. Kullananlarda bebişleriniz kaç aylık kaç numaralı başlığı kullanıyorsunuz? Benim kızım 6.5 aylık.
N
Nehar K.
26 Mayıs 2026 08:40
5 aylık hala 2 kullanıyorum daha dogrusu yeni başladık. Bi delikte ben açtım akışı rahatladı

Selcan Y.
Premium Üye
26 Mayıs 2026 08:42
Merhabalar.
Bebeğim 5 buçuk aylık, 2 numara philips avent biberon ve ucunu kullanıyorum.
Siz kaç numara kullandığınızı belirtmemişsiniz
G
Gözde Ö. K.
26 Mayıs 2026 08:43
5 aylık hala 2 kullanıyorum daha dogrusu yeni başladık. Bi delikte ben açtım akışı rahatladı
G
Gözde Ö. K.
26 Mayıs 2026 08:45
Merhabalar.

Selcan Y.
Premium Üye
26 Mayıs 2026 08:53
Ben 1 aylıkken 2 numarayla başlamıştım 6 aya girmeye yakın 3 e geçtik. Şu an 3 numara kullanıyorum. Uykuluyken falan çok güzel emiyor ama uyanıkken akıtıyor ya da çok oynuyor. Diş zamanı ondan da oluyor ama diş bu kadar etkiliyor mu yoksa başlıkta mı sorun var emin olamadım.
Biberon ucu akıtıyorsa zaten bebeğin emmesine gerek kalmıyordur, bu da sizin için sıkıntı olabilir çünkü emme refleksini kullanmıyor olabilir.
G
Gözde Ö. K.
26 Mayıs 2026 08:58
Aslında kaç numara uç kullandığımız değil de bebeğin beslenme hızına ve hangisinde rahat ediyor ona göre seçim yapmalıyız.
Biberon ucu akıtıyorsa zaten bebeğin emmesine gerek kalmıyordur, bu da sizin için sıkıntı olabilir çünkü emme refleksini kullanmıyor olabilir.
Yükleniyor...