Biberon Asla Emmiyor
74 görüntüleme
H
Hande B.
5 Ağustos 2025 14:56
Kızım Şuan 9 aylık sürekli meme emiyor ama biberon emzik asla tutmuyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda nasıl aştınız bu problemi artık sütüm de yetmiyor

Rümeysa E. ..
5 Ağustos 2025 14:59
.
A
Ayten S.
5 Ağustos 2025 15:40
Benim kızım 8.5 aylık aynı şekilde ne biberon ne emzik hiç birini almadı. Mama da denedim tüm markaları yemedi. Hadi biberon içmiyor diye mamayı suluğuna koydum kaşıkla verdim yok almadı. Bende ek gıda ile nasıl daha kalorili şeyler verebilirim diye bakıyorum. Evde irmik ve pirinç unu şeftali ile muhallebi gibi yapıp mamayı içine kattım 3 ölçek onu da sadece bir kere yedirebildim gerisi yok hep deniyorum muhallebiye katıp veriyorum ama olmuyor. Benim yediklerime saldırıyor en son biber ona koydum emer gibi yaptım geldi çekti ve bir daha ağzına almadı
A
Ayten S.
5 Ağustos 2025 15:40
Ben başaramadım yani
Ş
Şule G.
5 Ağustos 2025 15:43
Benim bebeğimde ne emzik ne biberon ne meyve süzgeci hiç bişey kabul etmedi. İlk zamanlar kontrollü şekilde bardaktan içirmeye başladım. Tabi ilk zamanlar bardaktan içerken zorlandı ama şimdi 14 aylık kendisi yavaş yavaş su içmeyi deniyor bardaktan. Bayada geliştirdi kendini.
A
Aslıhan G. Ç.
7 Ağustos 2025 13:07
Kızım 11 aylık ben de bibeoen veremedim kilomuz çok düşük anne sütü ek gıda alıyor dün doktor bi şeikilde vermelisin mamayı kalori alması lazım diyor ama içiremiyorum kilomız 7.5 dü 5 gündür ishal 7.3 düştük gerçekten canım çok sıkılıyor her gören 5-6 aylık sanıyor her türlü biberon denedim uykuda denedim ama yok içmiyor