Biberon Almıyor

149 görüntüleme
H

Hatice T.

1 Ağustos 2025 13:35
İşe başlayacağım, biberona alışsın sağdığım sütü içsin istiyorum ben yokken. Asla istemiyor emziği de 4.ayda atmıştı şuan Biberon da kabul etmiyor çiğneyip atıyor. Philips denedim olmadı. 9 aylık. Önerisi olan var mı?
G

Gülseren Ç.

1 Ağustos 2025 14:32
Lansinoh un biberonunu deneyebilirsiniz. İnşallah sever bebeğiniz çalışırken gönlünüz rahat olur sizinde 🌸
H

Hatice T.

1 Ağustos 2025 14:33
Pek umutlu değilim ama denemekte fayda var teşekkür ederim 🤗
S

Sinem F.

1 Ağustos 2025 16:56
Merhaba benim oğlumda 7 aylık aynı durumdan muzdaribiz. Lansinoh, philips avent, chicco, düz markasız biberon da olmak üzere denedik asla kabul etmedi,diş kaşıyor sadece. Farklı marka deneyip başarılı olursanız mutlaka bizi de haberdar edin
H

Hatice T.

1 Ağustos 2025 17:09
Bu gün Ebe hemşire drBrowns gaz yapmayan biberonunu önerdi bakalım
T

Tuğba D.

1 Ağustos 2025 17:20
Kauçuk uçlu biberon deneyin daha yumuşak olduğu için kabul edebilir. Birde emzirme pozisyonunda vermeyi deneyin
A

Aslıhan G. Ç.

7 Ağustos 2025 13:11
Merhaba tuttu mu biberon
H

Hürü B.

7 Ağustos 2025 13:20
Bizimde içerken bi anda bıraktı çözemiyoruz yediklerinin içine katıyoruz her yolu denedik kaşık bardak süt tadını alınca bırakıyor
H

Hatice T.

7 Ağustos 2025 14:50
Hayır maalesef drbrowns da philipsde tutmadı
Ö

Özlem O.

9 Ağustos 2025 21:51
Benim de bebeğim biberon emmiyor emzik emmiyor. Emzik neyse de işe başlamam lazım biberonu emmezse nasıl işe giderim kimseye bırakamıyorum sadece anne sütüyle besliyorum 2ay 10günlük kız bebek. Ne yapacağım??? Emzik için chicco avent ultra air avemt ultra soft bibs baby mom bebego markalarını denedim tutmadı midesini bulandırıyor belki emzik emse biberonu da daha kolay tutar diyorum bu sorunu nasıl çözücem kafayı yicem
E

Ebru Ç.

9 Ağustos 2025 22:12
Ben kızıma 15 günlükken emzik verdim çevremdekilerin verme ağzı kokar alışmasın saçmalıklarına rağmen. İyiki de vermişim hala emzik emiyor ben yokken idare ediyor bir nevi ama ilk zamanlar biberon tutardı artık tutmuyor atıyo ağzından zorlayınca da sinirlenip ağlıyor bu ay aralıklarında sanırım biberon reddi oluyor
H

Hatice T.

9 Ağustos 2025 22:16
15 günlükken emzik tutmuştu benim oğlum ama 4 aylıkken bıraktı emziği kendi kendine şuan 9 aylık, suyu bile suluktan içmiyor kaşıkla ya da bardakla içiyor. Biberon işini çözmek için ben geç kaldım ama bence 2 aylıksa pes etmeden deneyin umarım kabul eder
F

Fatma Y. K. ..

13 Ağustos 2025 04:56
Ben meme reddi yapar diye biberon kullanmadım doktorum kullanmama karşıydı enjektör önermişti. Hem emziriyordum hem mama veriyordum ben. 11 aylığa kadar enjektör kullandım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir