Biberon Almıyor

106 görüntüleme
E

Elif Ö.

10 Temmuz 2025 09:06
Normalde Biberon vermek istemiyordum günde 2-3 kere veriyordum hep emzirmeye çalıştım ama sütüm az ne yapsam artmadı mama ile destekle çok güzel ilerliyorduk ama şimdi ne yapsam almıyor Biberonu mama değiştirdim yok kolay akışa asla diyordum onu bile verdim yok Biberon almıyor
Benim sütüm de yetmiyor memeden gelmeyince de krize giriyor sadece meme istiyor ben de isterim sadece meme ama yok ne yapabilirim gündüz 0 uyku
Aç olduğu için uyumuyor
Gece de öyle memede uyuyakalıyor
Gerçekten çok yoruldum ne yapacağım lütfen yardım
B

Burçak K.

10 Temmuz 2025 09:12
Eds yöntemini deneyebilirsin en azından emerken mama yiyebilir
H

Hiranur Y. K.

10 Temmuz 2025 09:19
Veya kaşık ile vermeyi deneyebilirsin benimde almıyor biberon en azından öyle içiriyorum. Kaşık biberonda kullanabilirsin
E

Elif Ö.

10 Temmuz 2025 09:51
Eds denedim olmadı ya ben beceremedim ya da emerken bir şekilde rahatsız oldu
Bir de tek başımayım çok zorlanıyorum onu yaparken
Kaşık Biberon kullanayım 🙏🏻
A

Ayşe E.

10 Temmuz 2025 10:00
Bebeğiniz kaç aylık acaba
E

Elif Ö.

10 Temmuz 2025 12:29
2 aylık bebeğim daha 🥲
Ş

Şule Ç.

11 Temmuz 2025 16:43
Biberon ne marka kullanıyorsunuz
T

Tuğba Ö. ..

13 Temmuz 2025 21:53
Merhaba ilk 3 ay günde 2-3 kez biberonla da meme ile de devam ettik fakat 4. Aya girişte biberon reddi bizde de başladı şuan 5. Aya girmek uzereyiz yeme saatlerini ayarlayın düzenli olursa bebek mecburen biberon alıyor bende kolay akış denedim ama yine eski biberona geri döndük siz gözlerine bakarak konuşun bebeginizle ben bu şekilde çözdüm tabi biberon sonrası meme vererek de ödüllendirdim ki memeden de kopmaması için doktorumuz bize aralığı iyi tutmamız gerektiğini tam açlıkla biberonu da kabul edeceğini söyledi dediği gibi de oldu çalışan anneler için çok zor çünkü biberon reddi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir