Biberon

125 görüntüleme
G

Gözde ..

30 Ocak 2026 13:41
Bebeğinize biberonu nasıl alıştırdınız? Ben hiçbir şekilde alıştıramıyorum
Afranur K.

Afranur K.

30 Ocak 2026 14:23
Bazı bebekler kullanmıyor bence 😅 ben hem emzik hem biberon denedim. Hatta yoğun bakımda kaldı o dönem gem emzik hem biberon kullanmasına rağmen eve gelince ikisini de almadı bir türlğ.

12 çeşit emzik aldım en ucuzundan en pahalısına.

Biberon lansinoh/chicco/munchkin hepsini denedim. Sadece elimde fazla fazla biberon ve emzik oldu hiç birini almadı.
G

Gözde ..

30 Ocak 2026 14:55

Afranur Keskin

Bazı bebekler kullanmıyor bence 😅 ben hem emzik hem biberon denedim. Hatta yoğun bakımda kaldı o dönem gem emzik hem biberon kullanmasına rağmen eve gelince ikisini de almadı bir türlğ.

12 çeşit emzik aldım en ucuzundan en pahalısına.

Biberon lansinoh/chicco/munchkin hepsini denedim. Sadece elimde fazla fazla biberon ve emzik oldu hiç birini almadı.

Aynı benim kız 😂 bizim evde biberon dükkanı gibi
B

Burcu B. Ö.

30 Ocak 2026 22:32
Bebeğiniz kaç aylık ? Benim bebeğim de 7 aylık oldu iki gündür ara ara biberon tutuyor bu zamana kadar hiç tutmadı emzik bile tutmadı şimdi versem emzik bile tutuyor am zaten yedi aylık oldu diye vermedim bi daha bi de bıraktırması sorun olur diye ama biberon tutbun diye çok uğraştım dün dışandayken emmek istemedi süt sağıp verdim öyle içti bende şaşkınım ama akşam evde denedim yine almadı 😂
G

Gözde ..

30 Ocak 2026 22:46
8.5 aylık yaklaşık 6 ayliktan beri deniyorum ama ben de sıkıldım artık denemiyorum. Bu arada aralarda bir kere gece uykudan uyanınca bir kere gece uykuya dalmadan önce bir kere alıştırma bardağı ile içti yani. Ya da ağzında biberon varken ara ara çekmeler yapıyor isterse artık. Ama istemiyor genelde 😂
L

Leyla E. A.

31 Ocak 2026 23:26
Biberondan pes ettim bende o kadar çeşit aldım ve aralıksız her gün deniyorum şimdiye kadar iki defa tuttu sadece sonrasında yok yani iki gündür çay bardağıyla veriyorum 😅biraz döküyor ama bi damla bi damladır diyorum veriyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir