Biberon

87 görüntüleme
Y

Yildiz E.

29 Aralık 2025 15:19
4 aylik bebegim var,dogdugumda ilk ay biberonla birkac kez mama vermistik ama sonra sutum yetti ve ihtiyac duymadim. Simdi sutumun azaldigini hissediyorum destek vermek istiyorum ama biberon almiyor. Nasil besleyebilirim biberona nasil alisir ya da alternatif besleme yolu nedir?
S

Seer H.

29 Aralık 2025 15:21
Hangi biberonu denediniz ? Como tomoyu öneririm eğer denemediyseniz anne memesine benziyor bir de eds diye bir şey var o emziremeyen anneler için ama bi bakın yine de
Y

Yildiz E.

29 Aralık 2025 15:24
Philips avent dogal tepkili kullaniyorduk ama simdi biberonu verdigimde agzi acik bekliyor, dudaklarini bile kapatmiyor.sonra da sinirlenip agliyor. Dediginiz markayada bakacagim tesekkurler
B

Billur O.

29 Aralık 2025 15:44
Avent bizde hem memeyi hem mamayı reddettirdi bende Comotomo aldım
S

Sevgi B.

29 Aralık 2025 16:06
Aynı durumu bende kızımda yaşadım. İşe başlayacağım zaman biberon almadı. Alıştırma biberonunu kendisi tuttuğu için kedisi sevdi
G

Gdkmc

29 Aralık 2025 16:14
İyice acıkmasını bekleyin
Gizem Ö. E.

Gizem Ö. E.

29 Aralık 2025 16:51
Akışı az geliyor olabilir bazı bebekler sinirli oluyor 1 numaralı emzikten ikiye geçin. Mama ne çokmsıcak ne soğukmolsun.ılık mama daha çok hoşuna gidiyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir