Biberon

144 görüntüleme
Ü

Ümran A.

11 Temmuz 2025 16:11
Bebeğim 2 aylık , ilk defa mama vereceğim. Meme reddi olmaması için nasıl bir biberon kullanmalıyım?
Kaşık biberonla akışı fazla geldiği için meme reddi olmasından endişe ediyorum.
B

Büşra D.

11 Temmuz 2025 16:14
Philips avent natural response anti-kolik aldım. Kendi çekmedikçe biberondan süt akışı olmuyo. Ben daha ilk ayında vermek zorunda kalmıştım meme reddi yapmadı
Ü

Ümran A.

11 Temmuz 2025 16:18
Teşekkür ederim deneyeceğim
E

Ezgi D. Ş.

11 Temmuz 2025 17:00
Bende onu kullanıyorum kesinlikle meme reddi olmadı üstelik benim bebegım daha 25 günlük
G

Gamze A. ..

11 Temmuz 2025 17:48
Bende Philips avent kullanıyorum hem emiyor hem mama içiyor hiç bi problem yaşamadım anne memesine en yakın biberon bence
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

12 Temmuz 2025 06:35
Merhaba, marka farketmeksizin biberon kullanmıyoruz. Kaşık biberonun akışından dolayı önermiyorum burada bebeğe uygun başka altarnatif besleme yöntemi bularak veriyoruz bu konuda benimle iletişime geçerseniz yardımcı olurum ☺️
Ü

Ümran A.

12 Temmuz 2025 07:38
Teşekkürler esenay hanım sizinle nasıl iletişime geçebilirim
P

Pelin Ö. G.

12 Temmuz 2025 07:54
Phillips avent natural response biberon alin ancak basligini ayrica 1 numara alin cunku biberonla beraber 2 numara baslik geliyor, bu da cok fazla geliyor bebek cektiginde. Hep 1 numarada kalin. Ek olarak biberonu yan sekilde verin ve bebegin kendisinin cekmesini saglayin. Direkt kafasina dikerseniz onun kolayligi dolayisiyla hemen alisir. Kolay gelsin ☺️
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

12 Temmuz 2025 07:57
Ümran hanım 05060389958 numaralı hat üzerinden iletişime geçebilirsiniz ☺️
A

Aleyna Y. ..

12 Temmuz 2025 08:20
Lansinoh kullanıyorum meme reddi yapmadi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir