Biberon

137 görüntüleme
E

Esra K.

25 Haziran 2025 08:56
Merhaba 5 aylık oğlum var hemşireyim ișe baslamak zorundayim oğluma bazen biberon verip birakiyordum sorun cikarmiyordu 3 gündür asla biberonu agzina bile almıyor ne anne sütü ne mama ama işe başladığım için vermek zorundayım ne yapabilirim
A

Aslıhan G. Ç.

25 Haziran 2025 12:54
9.5 aylık kızım var ben de hastanede çalışıyorum kızım sa biberon kabul etmedi kaşıkla verdik bi süre sonrasında da kaşık maması yaptık hala da öyle yapıyorum
E

Esra K.

25 Haziran 2025 16:02
Ek gıdaya geçemedik tamamen
E

Esra K.

25 Haziran 2025 16:02
İlk gün kaşıkla aldı ama bi kaç gündür kaşıkla da almıyor
E

Eda K.

25 Haziran 2025 22:05
Bebeğiniz kabul etti mi biberonu yada farklı bi şey denediniz mi
E

Esra K.

26 Haziran 2025 00:40
Tam 5 farklı biberon ve başlık kullandım ama iğreniyor
E

Ebru G. A.

4 Temmuz 2025 19:30
Aynı problemi bende yaşıyorum şuan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine eski suluklar varya onun başlığını kullandım nasıl tarif edebilirim buradan bilmiyorum görsel yukleyemiyoruz alıştırma sulugu diye geçiyor ucu plastik sert normal biberon ucu gibi değil onunla ara ara ısrar etmeden sütümü sagip verdim 1 ml 2 ml derken şuan 30 ml alıyor tabi yetmiyor 11 aylık şuan hiç biberon kullanmamıştık tiksiniyordu titriyordu sonra alışmaya başladı daha da çok alisacagini düşünüyorum baya fark etti istersen sende bir deneyebilirsin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir