Biagia
114 görüntüleme
N
Nursema B.
30 Haziran 2025 18:43
Kullanım koşullarının arkasında iki yaş yazıyor minimum
Osman hoca ya da doktorlarınız ne diyor acaba kendi doktoruma soramadım 
Osman hoca ya da doktorlarınız ne diyor acaba kendi doktoruma soramadım 
H
Hatice K.
30 Haziran 2025 19:18
Benim bildiğim bu tür gaz ilaçlarını önermiyor hocamız sorunun temeline inmemizi öneriyor ki gerçekten ben her beslemede aralıklarla gaz çıkardım üst gaz bağırsağa gitmeden çıkarınca bebeğin gaz sorunu diye bir şey kalmıyor .
N
Nursema B.
30 Haziran 2025 19:20
Vallahi 26 gündür sebebini çözemedik ilk haftadan beri gazi var ağlamaya başlayınca ateşi çıkıyor o kadar ağlıyor meme susuyor sadece son çare probiyotik deneyeyim dedim
D
Dilara Ü.
30 Haziran 2025 19:45
Ben 3 aylıkken kullandım 5 damla aynı saatte vermeye dikkat etmek lazım diyorlardı
Y
Yasemin İ. K.
30 Haziran 2025 19:59
Bir doktorun paylaşımında görmüştüm, tarım bakanlığı onaylı olduğu için mecburen 2 yaş yazmak zorundalarmış sanırım. Kullanabilirsiniz demişti
M
Merve Ü. ..
30 Haziran 2025 20:06
ben de çareyi gaz masajı yapmakta buldum, YouTube da gaz masajı nasıl yapılır yazdığınızda Sevim Kuruçay diye bir kadın çok güzel anlatmış onu deneyebilirsiniz. bebeğiniz açken yaparsanız bağırsaklarında ki gazı hareket ettirmiş olursunuz. üstüne de beslerseniz kendisi çıkaracaktır. bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz oda rahatlatır gaz ve kaka yapmasına yardımcı olur. gaz damlalarından önce sorunu bu şekilde çözmeye çalışın derim. Allah kolaylık versin.