Bi Bakarmısınız Lütfen Tükendim
255 görüntüleme
E
Esra Ç.
1 Temmuz 2025 21:03
Kızım 13 aylık olcak parmakla işaret etmiyor bişeyleri isterken söylediklerimi çok nadir bi iki tane tekrar etmeye çalışıyor başka yok ben konuşurken beni anladığını düşünmüyorum ama göz teması gülme oyun oynarken katılmaya çalışma gibi durumlarımız var ben mi çok paranoyak davranmıyorum acaba bunlar için erkenmi daha
M
Merve K. ..
9 Temmuz 2025 06:02
Benim kızım da parmak işaretini geç öğrendi. Şuan 22 aylık bak diye gösteriyor, bu diye istiyor. Bence acele etmeyin her çocuğun gelişimi farklı.
E
Esra Ç.
9 Temmuz 2025 06:09
Teşekkür ederim etraftakiler o kadar korkutuyor ki beni niye hala yapmıyor niye hala yürümedi niye hala anlamıyor diye
M
Merve K. ..
9 Temmuz 2025 06:20
Kimin ne dediği önemli değil ağzı olan konuşuyor. Bana da niye az konuşuyor, hala bezi bırakmadı mı falan diyorlar hiç umursamıyorum. Yalnız büyüyor evde, ekran göstermiyorum. Ekran göstermediğim için mağarada mı yaşıyor bu çocuk diyen de oldu, ekran verdiği için şikayet edenlerin bile en azından renkleri bir şeyleri öğreniyor diyen de oldu. Yani bomboş yorumlar kısacası. Biz elimizden geleni yapacağız gerisi çocuğun kabiliyetine kalmış.