Bezi Bıraktırmalımıyım!!!

42 görüntüleme
D

Dilara

8 Mart 2026 23:43
Oğlum 2.5 yaşında tüm tuvalet sürecine hakim ama istemiyo diye hiç üstelemedim 2 haftaya yakındır benzinden rahatsız oluyo ilk kez yarım saat önce çıkardık lazımlığa oturdu ama çiş vs yapmadı rahat olduğunu söyledi ve anne çiş pijaması için indir dedi erken mi ne yapmalıyım nasıl bi süreç olmalı
Betül �.

Betül ..

9 Mart 2026 00:01
Bizde 3,5 yaşındayız son 1 aya yakın bezini çekiştirip duruyor,anne popoma bez girdi deyip düzelttirmeye çalışıyor ama gel gelelim tuvalete yapalım deyince direk bir ağıt basıyor kakam gelince söylerim diyip beni geçiştiriyor ama maalesef.Tuvalete oturmaya ikna etsem bile yapmıyor.Bende şaşırdım iyice ama çocuğunuz hevesli ikenalıştırın derim
D

Dilara

9 Mart 2026 00:04

Betül 🧸

Bizde 3,5 yaşındayız son 1 aya yakın bezini çekiştirip duruyor,anne popoma bez girdi deyip düzelttirmeye çalışıyor ama gel gelelim tuvalete yapalım deyince direk bir ağıt basıyor kakam gelince söylerim diyip beni geçiştiriyor ama maalesef.Tuvalete oturmaya ikna etsem bile yapmıyor.Bende şaşırdım iyice ama çocuğunuz hevesli ikenalıştırın derim

Hep bi hevesi var bütün oyuncaklar tuvalete çiş yapıyo 😅 umarım bu sefer kendide yapar ne kadar zor süreçler hepsi inşallah sizinde biran önce alışır
Betül �.

Betül ..

9 Mart 2026 00:11

Dilara

Hep bi hevesi var bütün oyuncaklar tuvalete çiş yapıyo  umarım bu sefer kendide yapar ne kadar zor süreçler hepsi inşallah sizinde biran önce alışır

İnşAllah tek temennimiz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir