Bezi Bırakma
51 görüntüleme
K
Kübra N. Y. Y.
1 Mart 2026 23:51
18 aylık bir oğlum var altını açarken hep ağlıyor bez takmamızı istemiyor ama çiş kaka bilmiyor daha ne yapsam bilemedim alt değiştirirken savaş veriyoruz resmen bir de hep altını açtığımda hep çişini yapıyor her yere sıçrıyor önerisi olan var mıdır ?

Emel C.
1 Mart 2026 23:58
Bebeğim 10.5 aylık yemin ederim aynı ya eli sürekli pipisinde ve asla baglatmiyor tuvalete gittiğinizde onuda yanınızda götürün gün içinde tuvalete goturup Cide tütün benim yegenim 1.5 yaşlarındaydı yanlış hatirlamiyorsam ablam alistirmisti bu şekilde en korktuğum şey bu ya Allah kolaylık versin 🫶

Ayşe N. C.
1 Mart 2026 23:58
Kızım 2,5 yaşında biz hala bezi bırakmadık altını değiştirken kaçar bağlatmak istemez bebekler bazı dönemler de böyle oluyor bi ara bizde yaşadık
K
Kübra N. Y. Y.
2 Mart 2026 00:03
Lazımlığı var banyoda bazen götürüyorum ama hiç dikkati onda değil oturuyor saniyesinde kalkıyor bi daha oturmuyor ne alıştırabilirim ne bez bağlayabiliyorum arada sıkıştım kaldım bir de diretiyor ağlıyor sanki bi yerini kopardık

Emel C.
2 Mart 2026 00:05
Lazımlığı var banyoda bazen götürüyorum ama hiç dikkati onda değil oturuyor saniyesinde kalkıyor bi daha oturmuyor ne alıştırabilirim ne bez bağlayabiliyorum arada sıkıştım kaldım bir de diretiyor ağlıyor sanki bi yerini kopardık
K
Kübra N. Y. Y.
2 Mart 2026 00:08
Ayy inanın ben de bilmiyorum böyle değildi sakindi huyu değişti uyumuyor da erken uyuyan çocuk şimdi on ikiyi görmeden uyumuyor kendini tanıdıkça daha da zorlaşıyor

Emel C.
2 Mart 2026 00:12
Ayy inanın ben de bilmiyorum böyle değildi sakindi huyu değişti uyumuyor da erken uyuyan çocuk şimdi on ikiyi görmeden uyumuyor kendini tanıdıkça daha da zorlaşıyor
K
Kübra N. Y. Y.
2 Mart 2026 00:22
Coming 2 yaş sendromu benimkinede arada uyumama çılgınlığı geliyor yatak odasında beraber oturuyorum bir süre sonra pes ediyor tavsiye ederim çıkamayınca odadan mecbur uyuyor 😄