Bezde Pembe Leke

163 görüntüleme
S

Saadet N. M.

14 Temmuz 2025 13:08
Bebeğim 6 ayını doldurmak üzere dün çok az çişini yaptı koyu renkliydi ve 2 defa bezinde pembe leke vardı. Bugün çiş rengi açık renk ama 3 bezinin 2 sinde az da olsa pembe leke vardı. Sıvı alımını artırdım. Doktora gitmek şart mıdır? Başına gelen var mı?
A

Aleyna E. Y.

14 Temmuz 2025 13:41
Bebek bu canım kontrol ettirmen de büyük önem var ben fotoğraf çekiyorum şüpheli bişe gördüğüm zaman mutlaka gösteriyorum başıma gelmedi ama kakada değişiklik vs şüpheli bişe görürsem mutlaka çekip hemen götürüyorum
A

Aleyna E. Y.

14 Temmuz 2025 13:42
Anne hisseder gariplik olduğunu varsa bişe götür benim içime ne zaman bişe batsa götürdüm aklıma gelen başıma geldi
Z

Zeynep E. O. ..

14 Temmuz 2025 14:56
Bizde bir gün sahilde çok terledik.hatta emmek istemedi. Eve gidince pembelik gördüm. Emzirdim. Üstüne mama verdim. Serin yerde kaldık geçti. Bebeğin sıvı ihtiyacı artmış demekki. Neyle besleniyorsa arttırın
C

Cennet T.

14 Temmuz 2025 18:46
Benim de bebeğim aynı şekilde yaklaşık 2 aydır pembe leke gözüküyor kristallerimiş üroloji doktoru öyle dedi aynı şekilde beslenememekten oluyormuş
E

Esra Y. K.

14 Temmuz 2025 19:23
Merhaba. Bir kaç kez bizim de başımıza geldi. Mamayı veya suyu az içtiğinde olduğunu fark ettim. Sıvı alımını arttırtdığımda bir daha yinelemedi.
C

Cennet K.

14 Temmuz 2025 19:25
Bir ay önce 9 aylıkken bizimde birden pembe lekelenmeler gördüm idrar testi yaptırdık sıvı ve yeterli beslenememekten dedi doktorumuz sıvı alımını arttırdım geçti şükür sağlıkla büyüsün yavrunuz❤️
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

14 Temmuz 2025 19:32
Bizdedir olmuştu doktor da sıvı alımını arttırın demişti.
S

Saadet N. M.

14 Temmuz 2025 19:58
Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İçim bir nebze rahatladı. Çok çok sık emziriyorum, mama almıyor. Ek gıda aldığı için suyu da biraz artırdım. İnşallah tekrar etmez.
Kübra G. .

Kübra G. ..

16 Temmuz 2025 08:28
geçen yaz benim bebeğimde de olmuştu doktor ürik asit kristalleri olduğunu söyledi az sıvı tüketiminden de olabiliyor fazla sıcakta sıvı kaybından da sıcak havalarda su vermeyi ihmal etmeyin derim
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Temmuz 2025 13:57
Yaz dönemi çiş sayısı az görünse bile ağızdan çıkan buhar, ter bebeklerin sıvı kaybetmesine neden oluyor. Sık aralıklarla beslenme yaparak sıvı alımını sağlayın genelde bezde pembe lekeler sıvı eksikliğine bağlı olur. Sıvı takviyenize rağmen devam ederse hekimin görmesi şart

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir