Bezde Kırmızımsı Leke

68 görüntüleme
P

Pınar D. A. ..

26 Temmuz 2025 19:05
Bebeğim 6 ay 20 günlük erkek. 5 gün önce akşam saatlerinde bezini değiştirirken pembe kırmızı arası hafif silik bir leke gördüm. Mevsimden ötürü terlemesi çok arttığı için olabileceğini bir yerlerde okuduğum için emzirme sıklığımı arttırdım ve su vermeye özen gösterdim. Ertesi gün yine bir kez daha gördüm. Bugün yeniden küçük bir leke vardı. Herhangi bir enfeksiyon ya da hastalığın belirtisi olabilir mi? Şu an şehir dışında olduğum için doktoruna gidemiyorum. Bulunduğum bölgedeki doktora acil gitmeli miyim?
A

Aslı B. ..

26 Temmuz 2025 19:25
Benimde oğlum 8 aylık bizde de aynı durum var. Geçen ayda vardı enfeksiyon çıktı şimdi tekrardan bezinde pembelikler görüyorum. En son yine enfeksiyon çıktı ama kum döküyor yada böbrekle alakalı da olabilir dedi doktorlar. Sıvı eksikliği veya terlemeye bağlı da olabilir dediler ama geçmedi ve enfeksiyon çıktı bizde.
S

Seda A.

26 Temmuz 2025 22:36
Oğlum şu anda bir yaşında aynı problemi 6 7 aylıkken bende yaşamıştım ve araştırıldığında benim ya da bebeğimin gün içinde kırmızı birşey yediğinden kaynaklı olduğu çıkmıştı. Çok geçmiş olsun umarım sizinkide o şekildedir.
F

Fatma A.

27 Temmuz 2025 07:13
Koku var mı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir