Bezde Kimyal Koku Sorunu
76 görüntüleme
Ş
Şeyda N. C. ..
17 Şubat 2026 23:35
Molfix 6 numara bez kullanıyorum premium serisi veya normal olan serin kullanıyorum fakat premium seninde bugün kumsal koku vardı ağır sizlerde aynı durum oluyormu bez degistirmeliyimmi

Afranur K.
17 Şubat 2026 23:37
Ben de hep internetten sipariş veriyordum toplu, ilk kez bi markette indirim var diye aldım 4 numara premium, sanki bi naylonlaşma var gibi geldi bana da anlamadım. Diğer bezlerinden farklı gibiydi, kızım da belini kaşıyor sürekli ama bezden mi yoksa gelişimin bir parçası elini bacağını tuttuğu gibi belini de mi tutuyor emin olamadım. Ama bi farklılık var bence de
Ş
Şeyda N. C. ..
17 Şubat 2026 23:39
Bugün yeni paket açtım kimyal kokusu var deterjanı gibiydi kokusu ilk defa böyle bir durum yaşadım
B
Buket ..
18 Şubat 2026 00:00
Sleepy ve molfix kimyasal gibi kokuyor ama babyme bezde koku yok
N
Nurgül B.
23 Şubat 2026 21:17
Merhaba bebeğiniz kaç kilo acaba bende premium kullanıyorum bebeğim 8 kilo 4 numara kullanıyoruz ama sanki küçük geliyo gibi 5 numaraya geçsemde fazla büyük olur mu acaba büyük olunca bacaklar açılıyor falan diyolar
Ş
Şeyda N. C. ..
23 Şubat 2026 21:41
2 yaşına girecek bez küçük gelince de çocuğun karin ve bacak kısmını sıkıyor bez küçük olunca genelede sıkıyor bizde
A
Arzu.G
23 Şubat 2026 21:48
Son aldığım pakette koku değil de daha naylonumsu bir hissiyatı vardı. Sanırım alerji de yaptı bez bölgesi kızardı kabardı biraz kasiniyordu. İndirim dönemi diye kalitesiz mi uretiyorlar bilemiyorum
Ş
Şeyda N. C. ..
23 Şubat 2026 21:56
Bazen böyle durumlar olabiliyor bezlerde daha önce aldığımda kristal bırakmıştı hemen kızarıklık yaptı
Ş
Şeyda N. C. ..
23 Şubat 2026 21:57
Ama bu sonki aldığın bezi Molfix ile görüşme sağladık geri iade verdik inceleme için