Bezde Hafif Kan

136 görüntüleme
N

Nilay A.

9 Temmuz 2026 16:20
Bugünkü ikinci ve üçüncü bezinde biraz kan gördüm

azıcık yumurta sarısı denemişti bugün ondan mı yoksa yaparken ıkındı zorlandı da ondan mı bilmiyorum

Acilen doktora gitmem gerekir mi yoksa yarın kendi doktoruma mı gideyim
D

Dinara R.

Premium Üye
9 Temmuz 2026 16:34
Büyük ihtimalle besin alerjisidir. Başka semptomlar yoksa beslenme reddi veya ateş, ishal gibi acil durum değil diye biliyorum. Ama yine de siz içiniz nasıl rahat ederse öyle yapın Nilay hanımcım.
S

Sümeyye

9 Temmuz 2026 16:40
Benim oğlımunda büyük tuvaletinden kan geldi inek sütü alerjisi çıktı. Şuanda 8 aylık ve ikimizde süt ve süt ürünleri tüketmiyoruz. Bence bi doktora gidin derim. Geçmiş olsun
N

Nilay A.

9 Temmuz 2026 17:07
Gittim bir şey yok dedi baktı yumurtadan da değildir dedi ama neden oldugunu söylemedi yine gelirse uzun şekilde gel dedi sadece
S

Songül

9 Temmuz 2026 17:43
Nilay Altıparmak
Gittim bir şey yok dedi baktı yumurtadan da değildir dedi ama neden oldugunu söylemedi yine gelirse uzun şekilde gel dedi sadece
Aynı sekil bana da bir daha olursa gel denilmisti sonra idrar yolu enfeksiyonu varmış. Test falan yapılmadığı için de ilerde tabiki hastanede yattı 6 gün. Sen yine de gaita ve idrar testi yaptır bence
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir