Bez / Tuvalet Takibi Özelliği Yayında

143 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
14 Temmuz 2026 16:54
Değerli Babysfer Ailesi,

Sizleri her geçen gün daha güzel ve heyecan verici özelliklerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bugün, ebeveynlik yolculuğunuzun en önemli ve bazen de en zorlu dönemlerinden biri olan bez ve tuvalet eğitimi sürecini kolaylaştıracak yepyeni bir aracı hizmete sunduk!

Artık Araçlar menüsü altından ulaşabileceğiniz Bez & Tuvalet Takibi bölümü ile bebeğinizin günlük rutinlerini bilimsel veriler ve yapay zeka desteğiyle takip edebilirsiniz.

🌟 Yeni Aracımız Neler Sunuyor?
🧷 Hızlı Bez Takibi: Gün içinde yapılan çiş ve kaka durumlarını saniyeler içinde kaydedin. Bebeğinizin günlük bez tüketimini ve sıklığını zahmetsizce izleyin.

⚠️ Yapay Zeka Destekli Kaka Analizi (Risk Tespiti): Bebeğinizin kakasında olağan dışı bir renk, kıvam veya durum mu fark ettiniz? Yapay zekamız, girdiğiniz verilere göre olası risk durumlarını analiz eder, sizi bilgilendirir ve ne zaman bir hekime danışmanız gerektiği konusunda rehberlik eder.

🚽 Yapay Zeka Destekli Tuvalet Eğitimi: Bez bırakma zamanı geldiğinde panik yapmanıza gerek yok! Bebeğinizin yaşına ve hazır bulunuşluk durumuna göre yapay zekamız size özel, adım adım bir tuvalet eğitimi yol haritası çıkarıyor.

📊 Gelişmiş İstatistikler: Haftalık ve aylık grafiklerle bebeğinizin sindirim ve boşaltım düzenini analiz edin. Doktor kontrollerinde bu gelişmiş raporları doğrudan hekiminizle paylaşabilirsiniz.

💡 Önemli Not: Yapay zeka kaka analizimiz, ebeveynlerimize hızlı bir ön bilgi ve farkındalık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Şüpheli durumlarda her zaman çocuk hekiminizin görüşünü almayı ihmal etmeyiniz.

Bu yeni ve hayatı kolaylaştıran aracımızı hemen kullanmaya başlamak için uygulamamızı güncellemeyi unutmayın!

Özellik hakkındaki düşüncelerinizi, deneyimlerinizi ve geri bildirimlerinizi bu başlık altında paylaşarak gelişimimize katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli ve huzurlu günler dileriz,
Babysfer Ekibi
E

Enise M. Ş.

16 Temmuz 2026 01:40
Neden bez sayısını gireceğim yeri göremiyorum nerede acaba
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
16 Temmuz 2026 09:35
Enise Meryem Şahin
Neden bez sayısını gireceğim yeri göremiyorum nerede acaba
Her kayıt 1 bez olarak düşünebilirsiniz. Sistem bu şekilde çalışıyor.
E

Enise M. Ş.

16 Temmuz 2026 09:58
Tolga Şen
Her kayıt 1 bez olarak düşünebilirsiniz. Sistem bu şekilde çalışıyor.
Kayıt yapacağım yeri bulamıyorum
S

Simge S. Ö.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 14:46
Beslenme takibi yaparken süreyi başlattığımda iOS ta başka bir uygulamaya geçtiğim zaman bu uygulamaya geri döndüğümde saat resetleniyor. Bunun olması normal mi
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
16 Temmuz 2026 17:56
Enise M. Ş.
Kayıt yapacağım yeri bulamıyorum

Yazılımı güncellemelisiniz. Güncelledikten sonra Araçlar menüsünden ulaşabilirsiniz.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
16 Temmuz 2026 17:57
Simge S. Ö.
Beslenme takibi yaparken süreyi başlattığımda iOS ta başka bir uygulamaya geçtiğim zaman bu uygulamaya geri döndüğümde saat resetleniyor. Bunun olması normal mi

Durdurduğunuzda ilk başlattığınız süre üzerinden hesaplar. Görüntüleme problemi olmuş olabilir orada, düzelteceğiz.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir