Bez Taşması

112 görüntüleme
H

Hilal G. P.

19 Ocak 2026 11:41
14 ay 24 günlük oğlum var. Molfix,molfix premium,prima bez,prima külot bez kullanmama rağmen oğlanın üstüne geçiyo çişi. aynı şeyi yaşayan var mı ne yapmamız lazım? en iyisinide taktım%100 garanti veriyolar diye yine taştı sorun ne sizce iyicede tutuyo bez anlamadım
Ö

Özge Y.

19 Ocak 2026 11:44
Aynı durum bizdede var çözemedim her gece üzeri ıslak
merve

merve

19 Ocak 2026 11:45
Zıbın küçük geliyor olabilir mi
H

Hilal G. P.

19 Ocak 2026 11:45
geceyi geçtim artık gündüzde olmaya başladı çocuk öğlen uykusundan komple bluzuna kadar ıslanmış kalktı.sorun bezdemi pipidemi çözemedim. bilen biri varsa bizi aydınlatsın. primaya dahi mesaj attım artık
H

Hacer

19 Ocak 2026 11:47
Erkek çocuğu olduğu için işeme anında pipi de kalktığı için taşma yapıyor bizde sizin gibi değiştirdik ama yine aynı oldu sprunu büyük bez kullanmakla çözdüm 4 kullanması lazımken 5 kullandım
M

MK ..

19 Ocak 2026 11:57
Bizde aynı sorunu yaşadık marka değiştirdim aynı oldu Bez numarasını değiştirerek çözüm buldum.
K

Kübra G.

19 Ocak 2026 11:58
Geceleri bizimde bez taşması çok oluyordu gece 2 kere de değiştirsem de bezini taşıyordu ben de 1 numara büyük bez (molfiks 6 numara ) kullanmakta buldum çözümü gündüz taşma genelde olmuyor bizde
H

Hilal G. P.

19 Ocak 2026 12:00
ben şu an 6 numara kullanıyorum bütün bezlerde.iki ay öncesine kadar taşma yoktu. dediğim gibi primanın hem 6 numara bezini hem 6 numara külot bezini kullandım banamısın demiyo yine taşıyo.az önce uykudan uyandı molfix premium takmıştım daha geniş diye. bluzuna kadar taşmış.daha büyüğü ne var bilen var mı bezlerde?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir