Bez Taşırması

93 görüntüleme
K

Kübra Y.

25 Mart 2026 12:51
Arkadaşlar bana gece için bez önerisi verebilir misiniz?

13.5 aylık erkek bebek gece bezini o kadar çiş yapıyor ki almazsam sabah üstü hep ıslak olarak kalkıyor. Aslında gündüz için bezimden çok memnunum ama gece öyle değil malesef. Molfix kullanıyorum.
B

Beyza E.

25 Mart 2026 12:54
geceleri 1 beden büyük bez kullanıyor musunuz
K

Kübra Y.

25 Mart 2026 12:55
Beyza Eren
geceleri 1 beden büyük bez kullanıyor musunuz
Hayır normal bezini kullanıyorum.
B

Beyza E.

25 Mart 2026 12:59
Kübra Yüksel
Hayır normal bezini kullanıyorum.
o zaman tavsiyem geceleri 1 büyük numara bez takmanız uzun süre değişmediğimiz için hepimizde aynısı oluyor bazı günler büyük numara kullanmama rağmen bile sürekli uyanık emdiği için bez taşması yaşayabiliyoruz
K

Kübra Y.

25 Mart 2026 13:01
Beyza Eren
o zaman tavsiyem geceleri 1 büyük numara bez takmanız uzun süre değişmediğimiz için hepimizde aynısı oluyor bazı günler büyük numara kullanmama rağmen bile sürekli uyanık emdiği için bez taşması yaşayabiliyoruz
Teşekkür ederim 殺
D

Derya S. Ö. ..

25 Mart 2026 13:11
bi ara ben de molfix kullandım her bezde sızdırma yaptı sızdırma konusunda en iyisi prima diyebilirim
M

Melda E.

25 Mart 2026 13:28
Geçenlerde böyle bir başlık açtım burdan aldığım tavsiyelerle 1 numara büyük bez kullanıyorum bu sayede sızdırma olmadı.
B

Begüm A.

25 Mart 2026 13:47
Ben gece için prima aldım biraz pahalı olduğu için gece kullanıyorum sadece şimdiye kadar hiç taşırmadı sabah dopdolu bez alıyorum her seferinde bebeğim 7 kilo 3 numara sleeppy de kullandım molfix de en iyisi prima sızdırma konusunda
Ö

Öykü K.

25 Mart 2026 14:09
Ben de molfix kullanıyorum hiç sızdırma yapmadı yatmaya yakın cok su içirmeyin sütü onun susuzlugunu alıyor o zaman çiş yapmıyor o kadar yani ben öyle yapıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir