Bez Sızdırma Sorunu

110 görüntüleme
S

Sena A.

28 Mart 2026 12:26
Molfix kullanıyorum neredeyse her gece sızdırma yapıyor 17 aylık uykularımız bozuldu bez önerisi olan var mı
Emel C.

Emel C.

28 Mart 2026 12:29
Bende bi dönem kullandım gündüz bile taşıyordu hiç sevmemiştim suan sleepy ekolojik yada sleepy h20 hot air yazanı kullanıyorum ikisindende aşırı memnunum hiç sızma pisik vs yaşamadım
S

Sena A.

28 Mart 2026 12:30
Teşekkürler 
Kübra E. .

Kübra E. ..

28 Mart 2026 12:32
Evet molfix kullanırken biz de aynı sorunu yaşadık sırf o yüzden gece bir kez bez değişimi yapıyordum sabaha taşma olmasın diye. Şuan Minies kullanıyorum çok memnunum taşma pişik hiçbir sorun yaşamadık Migros’ta bulabilirsiniz
B

Begüm A.

28 Mart 2026 12:34
Ben gece için prima gündüz için sleepy kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
Ö

Özge D. ..

28 Mart 2026 13:05
Bizdede aynı sorun var aldım molfixi sadece gündüzleri kullanıyorum bitsin diye sleppy güzel çok memnunum 12 13 saate kadar sızdırmiyor
M

Merve

28 Mart 2026 13:35
Ücretten dolayı molfix alıyordum ben de fakat hem sızdırma hem de pişik çok fazla yaptı. Prima kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
28 Mart 2026 13:35
Kaç aylık çocuklarda gece bez değiştirmiyosunuz? Kızım 6 aylık 2-3 kere değiştirmezsem taşıyor. Molfix premium kullanıyorum. Sizin çocuklar daha mı büyük
A

Ayşe Ş. ..

28 Mart 2026 13:37
Sleepy kullanıyorum 11 ay oldu gayet güzel. Gece fazla çiş yapıyor ise dikkat edin üşüyor olabilir.
B

Begüm A.

28 Mart 2026 14:46
Selin Erçelik
Kaç aylık çocuklarda gece bez değiştirmiyosunuz? Kızım 6 aylık 2-3 kere değiştirmezsem taşıyor. Molfix premium kullanıyorum. Sizin çocuklar daha mı büyük
Benim de 6 aylık gece değiştirmiyorum kaka olmadığı sürece prima sızdırmıyor molfix kullanırken sızdırıyordu maalesef
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
28 Mart 2026 14:59
Begüm Aksoy
Benim de 6 aylık gece değiştirmiyorum kaka olmadığı sürece prima sızdırmıyor molfix kullanırken sızdırıyordu maalesef
Ben büyüdüklerinde değişmediğini düşünüyordum ve bez değiştirirken sürekli uykusu açılıyordu teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir