Bez Sayısında Azalma
292 görüntüleme
T
Tuğba A. E.
20 Ağustos 2026 17:24
Bebeğim 3 ay 2 haftalık , yaklaşık 5-6 gündüz bezlerini çok az ıslatıyor. Normalde 3-4 günde kaka yapardı.son günlerde her gün kaka yaptı. 2 gündür de öğleden sonraki uykusunda 4 saat uyuyor uyandırmak istiyorum baygın gibi yatıyor. Uyanıkken hali tavrı normal gülüyor bakıyor. Ama çiş miktarındaki azalma uykusundan uyanamaması baygın gibi olması beni endişelendiriyor ne yapmalıyım
N
Nazlıcan
Premium Üye
20 Ağustos 2026 17:35
Az besleniyor olabilir, hem de sık kaka yapması da vücudundaki su miktarını azaltmış o da halsizlik yapıyor olabilir, daha sık besleyin. Yine de düzelmezse doktorunuza görünmenizi öneririm. Belki doktorunuzun önerisiyle biraz su da verebilirsiniz. Benim doktorum 2 aylıktan itibaren önerdi 1-2 çay kaşığı olarak, 2 aylıktan beri veriyordum beni zorladığı günlerde ( o zaman gazı zorluyordu ). Şimdi 7 aylık, istediği kadar içmesine müsade ediyorum. Geçmiş olsun
T
Tuğba A. E.
20 Ağustos 2026 17:38
Evet az besleniyor onu yazmayı atlamışım memede 3 4 dakika anca kalıyor , uyurken çok terliyor 😞
N
Nazlıcan
Premium Üye
20 Ağustos 2026 17:49
Evet az besleniyor onu yazmayı atlamışım memede 3 4 dakika anca kalıyor , uyurken çok terliyor 😞
T
Tuğba A. E.
22 Ağustos 2026 23:01
Az besleniyor olabilir, hem de sık kaka yapması da vücudundaki su miktarını azaltmış o da halsizlik yapıyor olabilir, daha sık besleyin. Yine de düzelmezse doktorunuza görünmenizi öneririm. Belki doktorunuzun önerisiyle biraz su da verebilirsiniz. Benim doktorum 2 aylıktan itibaren önerdi 1-2 çay kaşığı olarak, 2 aylıktan beri veriyordum beni zorladığı günlerde ( o zaman gazı zorluyordu ). Şimdi 7 aylık, istediği kadar içmesine müsade ediyorum. Geçmiş olsun
N
Nazlıcan
Premium Üye
23 Ağustos 2026 00:57
Bugün doktora gittik , dediğiniz gibi her beslenme sonrası 3-4 çay kaşığı su vermemi söyledi 🥲 3 4 de bana biraz çok geldi ama bakalım 🥲
T
Tuğba A. E.
23 Ağustos 2026 08:23
Geçmiş olsun, havalar çok sıcak maalesef ama emin olun susuz kalmasından daha iyi bir şey 🥲 Benim oğlum için de doktor ara ara 1-2 çay kaşığı demesine rağmen bazen yarım çay bardağına kadar içiyordu şu zamana kadar hiç engel olmadım. Bazen 1 kaşık içiyordu sonra kafasını öeviriyordu bazen de kaşık kaşık içiyordu vermeyince ağlıyordu falan. Çok şükür gelişiminde de bir sorun yaşamadık. Çok geçmiş olsun endişelenmeyin, havalar serinledikçe düzelecektir 🙏🏻
Yükleniyor...