Bez Sayısı Düştü

97 görüntüleme
A

Aygün A.

4 Temmuz 2025 09:57
Lutfen benimle fikirlerinizi paylaşın. kızım 5 ay 15 gunluk, sadece anne sütüyle besleniyor. yeni yeni tadim yapmaya basladik. Fakat idrarlı bez sayisi neredeyse 24 saatte 3 e düştü. kaka vs yapiyor ama bezleri eskisi gibi dolu dolu degil sanki korkmalimiyim veya hastaneye vs goturmelimiyim? veya havalar cok sicak terle mi atiyor vucudundaki siviyi? lutfen bilgili birileri bu konudaki bilgilerini benimlede paylaşsin..
H

Hanife G.

4 Temmuz 2025 10:06
Aylarımız aynı. Gece bezinde idrar olmuyodu hiç. Osman hocama yazdım normal demişt. Yatışından kaynaklı bizimde bez sayımız azalmıştı ama ben çok sıcak terliyo diye emzirme sıklığını arttırdım. Bezin dolu dolu olmasına gerek yok günde 5-6 kere idrarırını yapsa yeter dedi osman hoca. İsterseniz sizde arttırın idrar rengi ve kokusu değişirse sıvı alımı yetersiz diye biliyorum ben
A

Aygün A.

4 Temmuz 2025 10:29
bende sıkca emzirmeye calisiyorum ama karni tok olunca emmek istemiyor asla, 5-6 kez degilse bile 3-4 kez yapiyor bence
H

Hanife G.

4 Temmuz 2025 10:35
Renk ve kokusunda bi sorun yoksa bence sıkıntı ypktur kilo alımı da iyiyse
A

Aygün A.

4 Temmuz 2025 10:37
10 gun once aşi icin gittigimizde 8 kg dediler. ayin 15 i tekrar asimiz var bakalim kac kg diyecekler. simdilik yogun bir koku vs yok
H

Hanife G.

4 Temmuz 2025 17:13
Maşallah bence kilonuz da gayet iyi 🧿 ne aşınız var acaba 5.ayda

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir