Bez Sayısı
245 görüntüleme
A
Asena D.
14 Temmuz 2025 05:18
Oglum 6 ay 20 günlük 4 gün öncesine kadar herşey normaldi şimdi normal beslenme surecinde mamayı reddediyor (formül mama ile besleniyor) çiş sayısı azaldi normalde dolu dolu bez alirdim şimdi cok aza indi gunde 4 felan oda orta derece sıcaklardan dolayimi diyarbakirdayiz biz. Ek gida olarak mümkün mertebe tatmasi gereken herseye dikkat ediyorum. Yapiyor ve yiyoruzda hafif hafif böyle olmasinin nedeni nedir acaba ? ALT iki dişimiz geldi şimdi üst geliyor biberonu dişini kaşımak için kullaniyor.
B
Büşra T.
14 Temmuz 2025 05:40
6 ay 11 günlük bizimki de son zamanlarda bizim de azaldı bez sayımız sebebini bilmiyorum. Ama çiş rengi de baya sarı havalardan mı ek gıdadan mı bilmiyorum bu durum beni de çok rahatsız ediyor.
A
Asena D.
14 Temmuz 2025 05:41
Aynı durumdayız sıcaklara yoruyorum ama doktorumuz cevaplarsa rahatliycam iyiki bu uygulama var bilgi ve tecrübe ediniyoruz
D
Duygu D.
14 Temmuz 2025 18:35
Günde 3-4 bez de normal dedi doktor çünkü sıcaklıkta sadece idrarla atmıyorlarmış sıvıyı. Eğer mama içmek istemiyorsa içine 1 çay kaşığı pekmez katın kesin içecektir. Benim kızımda da aynısını yaşadım hergün kafama takıyordum en son bu yolu denedim şuan 7,5 aylık henüz dişimiz yok ama sancıları başladı.
A
Asena D.
14 Temmuz 2025 18:37
Teşekkür ederim Duygu hanım 😊 deneyecegim su veriyorum ek gidayla 50 cc iciyor aktivitesel bir problem yok şükür keyfimiz yerinde ama çiş olayını kafama taktım 😊
D
Duygu D.
14 Temmuz 2025 18:42
Eğer keyfi yerindeyse herzamanki gibiyse sadece çişi azsa kafanıza takmayın tamamen havalardan dolayı. Sonuçta o da bi insan bizim nasıl günümüz günümüze tutmuyosa onlarda aynı ama ana yüreği işte takılmayacak ne varsa sabaha kadar uyutmuyo. Sağlıkla büyüsün yavrularımız🌸
A
Asena D.
14 Temmuz 2025 18:46
Çok teşekkür ederim harfi harfine çok dogru takiyoruz hatta randevu bile aldım doktor için 😂 Diyarbakır çok sıcak muhtemelen ondan
Y
Yasemin S.
16 Temmuz 2025 18:32
Benm bebeğimde 6 ay 8 günlük bi kaç gündür bizimde çiş miktarımız fazla azaldı ve rengi çok sarı . Sık sık emzirmeye çalışıyorum şu veriyorum az miktarda alıyor suyu uykusunda çok terliyor o yüzden diye düşünüyorum bende ama içim rahat değil sizin gibi
A
Asena D.
18 Temmuz 2025 21:06
Çişini ter ile atiyor düzeliyor zamanla biz düzeldik çok şükür merak etmeyin geçiyor,😊

Esra Y.
Uzman Diyetisyen
19 Temmuz 2025 09:37
Bebeğinizin ağzı kuruysa, bıngıldak çökük görünüyorsa, bebeğiniz uyaranlara tepkisizse, huzursuzsa, çok az emziriyorsanız veya sıvı alıyorsa endişelenin🤗
S
Sema Ö.
21 Temmuz 2025 04:56
Asena kaç günde düzeldi ya benimde aynı sorun 7 aylık mamayı az yiyor cici çok az rengi degişti
S
Sema Ö.
21 Temmuz 2025 04:57
Doktora götürenler naptı doktor bilgi verirmisiinis
A
Asena D.
21 Temmuz 2025 05:09
Su takviyesi ile ek gidadayiz zaten bide oda sicakligi normal haldeyken mersine gitmistim yaylaya orda düzeldi Diyarbakır a tekrar geldim gene aynı havalar çok etken durumda klima ile oda sıcaklığıni düşürün terliyorsa zaten çişini terle atiyordur klima ile hafif durumda olunca olunca terlemiyo çişini yapiyo otomatikmen gozlemledigim kadariyla halam doktor onun soylediklerini yaptım valla yaylada klimaya gerek kalmadi Diyarbakır'da ise yeni aldım klima daha gelmedi
A
Asena D.
21 Temmuz 2025 05:10
Endişe etme biz bile sıcaktan bişi yiyemiyoruz bebekler de bizim gibi az az sık sık besle ben şimdi öyle ilerliyorum
M
Melike U. Ç.
21 Temmuz 2025 05:31
Benimde bebeğim mama ile besleniyor 6 aylık ve bir kaç gündür mama reddi var, su da içmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım bez sayısı azaldı🥲
A
Asena D.
21 Temmuz 2025 05:35
Az az sık sık gerekirse kaşıkla besleyin sicaklardan çocuklar perişan oluyor biz bile dayanamiyoruz etkinlikle yedirin veya oyunla dikkatini çeken illaki bişey vardır böyle böyle duzelicez inşallah