Bez Markası

155 görüntüleme
S

Serenay O.

8 Eylül 2025 22:59
Kullandığınız bez markasını önerir misiniz ? (Molfix hariç )
S

Siddika S. ..

8 Eylül 2025 23:32
Ben ilk sleep kullandım hiç beğenmedim sürekli dışına çıkıyordu çişi
Molfix hariç demişsiniz ama sonra onu denedim memnunum bir daha da değiştirmedim
Rüya

Rüya

9 Eylül 2025 00:36
Sleppy anında pişik yaptı hemde çok sızıntı yapıyor. Prima kullanıyorum 5 aydır hiç problem yaşamadım
Z

Zeynep E. O. ..

9 Eylül 2025 01:39
Primadan memnunum
E

Emine Z.

9 Eylül 2025 01:57
Sleepy guzel , bazen çok veya sivi kaka yapınca cikariyor
A

Aleyna K.

9 Eylül 2025 03:18
Her markayı denedim nerdeyse Prima ile başladım ama fiyatı çok yüksek olduğu için 3 aylıkken değiştirdim molfx pişik yaptı e bebek markasını öneediller dimond olan güzel şuan onu kullanıyorum hiç pişik sızdırma va yapmadı memnunum ve uygun fiyatıda bi deneyin isterseniz
Nurcan K.

Nurcan K.

9 Eylül 2025 04:10
Molfix bizde pişik yaptı baby turcoya geçtim pişik yavaş yavaş azalıyor
N

Nazan K.

9 Eylül 2025 04:20
Soffi (A101 markası) düzenli takip edilirse dısına çıkmıyor zaten sürekli değiştirmek gerekiyor bezi bebegin rahatı için.
F

Fatma S. ..

9 Eylül 2025 04:54
Ebebek baby me hem güzel hemde ucuz. Kızımda prima dışındakiler pişik yapmıştı. Sleepy sızdırmıştı. Baby me de hiç sorun yaşamadık o yüzden 2. Çocuğumda da onu kullanıyorum.
K

Kübra Y. Z.

9 Eylül 2025 05:29
Kesinlikle prima indirim takip edin Amazon dan mşgrostan ne pişik kremi aldık ne başka krem. parasını hak ediyor. Molfix de kullandık bizde hep taşırdı
T

Tuğçe S.

9 Eylül 2025 16:46
baby turco kullanıyoruz gayette memnunuz
Ö

Özge Ö.

19 Eylül 2025 00:55
Bebeğim aylarca pişikti ne kremler ne bezler denedim prima premium kullanmaya başladık geçti krem bile kullanmıyoruz artık prima üzerine bez tanımıyorum tamamen dolu olsa bile bez hiç sızıntı yapmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir