Bez Hakkında

150 görüntüleme
Ş

Şafak Y.

30 Mayıs 2026 08:23
Hangi bez markasından memnunsunuz 12 aylık oğlum molfix 5 numara bez kullanıyorum illallah getirtti içime gece 2 kere uyuyan bebeği uyandırdım bezden taşma yaptığı için bıkmış vaziyetteyim dua ediyorum inşallah batarlar sadece ben değil sayfasına girdim herkes mi şikayetçi olur bir tane telafi msjı yok ya ilginç yani
N

Nur ..

30 Mayıs 2026 08:27
Bebeğim 9 aylık doğduğundan beri sleepy natural kullanıyorum akşam 7 gibi değişip uyutuyorum gece asla değişim yapmıyorum sabah 6 7 gibi değişiyorum hiç sızdırma vs yok memnunuz tavsiye ederim
Ş

Şafak Y.

30 Mayıs 2026 08:30
Sleepy kullandık o biraz pişik yaptı diye almamıştım ama ya Sleepy alacağım yada bimin bezindende memnun kalan var bide baby me bez kullanan da varmış
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Mayıs 2026 08:32
sleepy külot bez tek geçerim gerçekten rahat sızdırma yok aşırı güzel
E

Ezgi ..

30 Mayıs 2026 08:37
Biz prime premium care kullanıyoruz doğduğundan beri aşırı memnunuz
Damla B.

Damla B.

30 Mayıs 2026 09:13
Doğduğundan beri molfix kullanıyorum kızım 1 yaşında. Benim bağlama hatam yoksa hiç sızdırma problemi yaşamadım. Bazen kızım çok hareketli olduğu için bezi kayıyor öyle sızdırıyor ama öyle sizin anlattığınız gibi bir sızdırma olmadı hiç.
C

Cnsubozz

30 Mayıs 2026 09:50
Doğduğundan beri prima premium çare kullanıyorum çok memnunum gece kilot bez takın asla sızdırmıyor
M

Merve H.

30 Mayıs 2026 11:10
Molfix kullaniyorum ve aynı durumdayiz. Gece 2 kez alt degistirdigim halde hep taşıyor hep taşıyor... Pişik olur korkusuyla marka da değiştirmek istemiyorum
H

Huriye Ç.

30 Mayıs 2026 11:59
Birkaç hafta öncesine kadar molfix 5 numara kullanıyorduk biz de. Sizinle tamamen aynı sorunları yaşıyordum gece sürekli sızdırma sebebiyle üst baş değiştiriyorduk. Molfix premium serisine geçeyim belki farkeder dedim ama asla düzelme olmadı. Prima premium care’a geçtim. Birkaç haftadır kullanıyoruz asla sızdırma vs yok. Rahat bir nefes aldık sayesinde.
Emel C.

Emel C.

30 Mayıs 2026 12:04
Bende molfix cirtli bezde ayni sorunu yasiyordum suan kulot bez kullanıyorum sleepy double soft veya molfix ikisindende memnunum ama yuz ustu yattigi zamanlarda tasma olabiliyor erkek cocuk normal o da bence
Ş

Şafak Y.

30 Mayıs 2026 12:11
Yorumlarınız için teşekkür ederim dikkate alacağım ☺
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir