Bez Değiștirme İşkencesi

114 görüntüleme
Z

Zeynep K.

24 Şubat 2026 11:42
merhabalar,16 aylik oğlum 3 gündür altini aldirmak istemiyor. Bez çiktigi anda kaçıyor, bir daha bağlatmak istemiyor. Resmen biz yatiriyoruz yere o çırpinirken kendini parçalıyor. En son bezini 20 dakikada zorla bağladım. Tecrubeli anneler varsa deneyimlerini paylașabilir mi lütfen?
B

Büşra K. ..

24 Şubat 2026 13:18
Merhaba Zeynep Hanım benim kızım da aynısını yapardı 19 aylık olana kadar devam ettirdi önüne oyuncaklarını koyardım o şekilde değiştirirdim altını
👩🏻‍🍼Serap B. �.

Serap B. ..

26 Şubat 2026 00:27
Çok iyi bir öneri değil belki ama ekran açıyorum maks. 3-4 dakika dışkısı olunca daha zor temizleniyor çünkü asla durmuyor eli kolu heryer batıyor. Oyuncaklar evdeki başka ıvır zıvıra artık kanmıyor. 2 yaşında.
A

Arzu.G

26 Şubat 2026 00:44

👩🏻🍼Serap Bülbül 🍼

Çok iyi bir öneri değil belki ama ekran açıyorum maks. 3-4 dakika dışkısı olunca daha zor temizleniyor çünkü asla durmuyor eli kolu heryer batıyor. Oyuncaklar evdeki başka ıvır zıvıra artık kanmıyor. 2 yaşında.

Evet oyuncaklar ise yaramamaya başladığı zaman ben de böyle yaptım yoksa kurbağa gibi ordan oraya zipliyordu yatiramiyordum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir