Bez Bırakma
311 görüntüleme
E
Emine A.
13 Mayıs 2026 16:35
Arkadaslar oglum 27 aylık ve 3 gundur bez bırakmaya calışıyoruz ama hep üstüne yaptı cısı gelonce soylemıyo normalde aktıf dedıgımı yapan bır cocuk ama bu 3 gundur cış konusunda hıc umursamıyor bırakmalımıyım yoksa devammı etsem ...kızım 3. Gun baslamıştı demeye

Ayşe V. ..
13 Mayıs 2026 17:52
Alıştırma kilodu kullansanız daha iyi olur belki
D
Dicle O.
20 Mayıs 2026 02:02
Merhaba, ben 2 haftayı bitirdim ve maalesef aynı şekildeyiz. Benim kızım 25 aylık ve lazımlığı hiç reddetmedi aksine kendisi istedi yapmayı. Bezlerini kendisi bırakmak istedi vs. İnanılmaz akıcı ve net konuşur, oturup sohbet ederiz hatta espri bile yapar ama tuvalete gelince asla söylemiyo. Doktorumuz siz sormayın emrivaki götürün dedi ama yok ben götürmesem olduğu yere bırakıyo. Doktor bize farkındalığı yüksek çocuklarda bu tarz sorunlar olabiliyo dedi. Bi adım attıysanız geri dönmeyin derim. 3 ay 5 ay sürse de istikrarlı olmak gerek çünkü diğer türlü ters tepebilir. Bir de alıştırma külodu bence gereksiz çünkü bez yerine koyabilir. Bırakınca hepsini bırakmak gerek. Gece, gündüz, uyku, dışarı hepsi. Biz doktor önerisiyle böyle yaptık
Yükleniyor...