Bez Alerjisi mi

464 görüntüleme
İ

İlknur D. ..

3 Temmuz 2026 13:15
Yaz sıcaklarından mı nedir sleepy kullanıyordum zaten ama son 1 haftadır bebeğimin bel kısmı poposunda bezin kenarlarının geldiği yerler kızarıklık olmaya başladı 16 aylık bebeğim eliyle sürekli kaşıyor bez alerjisi olabilir mi ya da ne yapabilirim
B

Beyza

3 Temmuz 2026 13:16
Küçük gelmiyorsa bez tahriş ediyordur belki de molfix daha yumuşak bi deneyin isterseniz
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
3 Temmuz 2026 16:16
Molfixte aynı sorunu yaşıyorım bende prima premium care sipariş ettim onu deneyeceğim sanırım havaların sıcak oluşundan sık altını değiştiriyorum ve havalandırıyorum yine oluyor birde 1 numara büyüğümü sipariş ettim
H

Hilal Ç. Y.

4 Temmuz 2026 10:23
Benimde oğlumda sıcaklardan aynısı oluyor bir molfix bir prima takarak idare etmeye çalışıyorum çözüm olmazsa çok sıcaklarda prima kullanacağım gibi duruyor
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
12 Temmuz 2026 07:45
Hilal Çoban Yalçıntekin
Benimde oğlumda sıcaklardan aynısı oluyor bir molfix bir prima takarak idare etmeye çalışıyorum çözüm olmazsa çok sıcaklarda prima kullanacağım gibi duruyor
1 haftadır prima premium care kullanıyorum sorunum tamamen çözüldü çok şükür, bilgi vermek istedim.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir