Bez
219 görüntüleme
M
Merve T.
23 Haziran 2026 19:56
Kızım 2 buçuk aylık bez olatak molfix kullanıyorduk ama son zamanlarda geçmeyen pişikleri olmaya başladı altını sık sık değistiriyorum kremliyorum ama geçmedi molfixte bu sorunu yaşayan ve kullandigi bezden memnun olan annelerden önerilerilere açığım

Hatice E.
Premium Üye
23 Haziran 2026 20:04
Merhaba, daha bugün eşimle konuştuk değiştirelim diye bez bölgesinde belin yan kısmında kabartı çıktı krem sürünce söndü ama yine çıktı sanırım bez kaynaklı ve Molfix kullanıyorum. Bende önerilere açığım.
B
Buket Ç.
23 Haziran 2026 20:12
Sleppy natural softa geçtim bende molfixi bıraktım şimdilik memnunum
O
Ozlem
23 Haziran 2026 20:46
Normal mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Molfix premium olanı kullanıyorum memnunum

Göktenur B.
23 Haziran 2026 21:21
Bende sleepy kullanıyorum geçen gün bulamadığım için Molfix aldım aslında ilk oğlumda sadece Molfix kullanıp çok memnun kalmıştım ama bu defa memnun kalmadım pişik olduk bizde Prima aldım öyle geçti
M
Merve T.
23 Haziran 2026 22:01
Normal mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Molfix premium olanı kullanıyorum memnunum
M
Merve T.
23 Haziran 2026 22:02
Sleppy natural softa geçtim bende molfixi bıraktım şimdilik memnunum
N
Nazlıcan
Premium Üye
23 Haziran 2026 22:06
Sleepy bionatural ve molfix premiumda geçmeyen pişik yaşadıktan sonra prima premium care geçtik rahatladım resmen.. bir de benim bebeğime rossmann ın babydream markasının bezi de iyi geldi pişik tamamen geçtikten sonra denemek için almıştım pişik olmadı gündüz onu gece primayı kullanıyorum ama türkiyede 5 numaradan büyüğü yokmuş
O
Ozlem
23 Haziran 2026 22:09
Evet normal mavi paketli olanı kullanıyordum
R
Rabia Y. ..
23 Haziran 2026 22:09
Ben sleepy kullandım şimdiye kadar çok iyi geldi değiştirmedim hiç bir de pişik için evvahe den nemlendirici krem var alın okadar iyi ki kabarcık pişik leri bile 2 günde iyi ediyor çok da bereketli ürün kızım doğduğunda almıştım 13 aylık henüz bitmedi dibini gördük
G
Gamze D. S.
23 Haziran 2026 22:13
Bende molfix premıum kullanıodum gecmeyen pişik yaptı ayrıca cok sızdırıodu prıma premıum care e gectık ıkı gune pişik gecti
G
Gülcan Ş.
23 Haziran 2026 22:23
Ben ilk kızım da sleepy kullandım ikinci kızım da suan aynı ürünü kullanıyorum pişik oldu ama bezden kaynaklı degıl bezden memnunum

Ceylan I. S.
23 Haziran 2026 22:53
Bende molfix premium kullanıyordum sızıntı ve pişik yaptı son 2 aydır prima premıum care kullanıyorum çok memnunum ne sızdırma ne pişik hiç bişey yok ıslak mendil de aynı zaman da pişik sebebi molfix izotonik kullanıyordum onu da değiştirdim suanlık bir sorun yok çok şükür gayet memnunuz
Z
Zeynep
23 Haziran 2026 23:37
Yenidoğan günlerinde pişik yaşadık. Doktor arkadaşım bez ve ıslak mendil değişimine gitmeden önce iyice kurulayıp sonra bezi kapattığına emin ol demişti. Pamukla kurutup öyle kapattım pişik de geçti. (Pişik kremi olarak weleda kullanıyorum, o da oldukça etkili ve temiz içerikli)

Sude ..
23 Haziran 2026 23:55
Doğduğundan beri pofy kullanıyoruz e bebeğin kendi markası çok memnunuz pişik vs hiç yaşamadık bir ara molfix premium denedik pişik ve mantar oldu tekrar pofy dönünce rahatladık
H
Hacer D.
24 Haziran 2026 08:44
Molfix benim kızımda da çok pişik yaptık tesadüf eseri bimde ki Jenny & willy marka bezi kullandık ne pişik ne tasirma ne iz hiç bir problem ile karşılaşmadık çok memnunun deneyebilirsiniz isterseniz
Yükleniyor...