Bez

73 görüntüleme
Duygu C.

Duygu C.

3 Mart 2026 09:40
Bebek bezi arıyorum gece sızdırmayacak sleppy kullandım ancak büyükdükçe sızdırma yaşadım poyf deneyim dedim onda da gece değiştirmeyince bezde koku oluyor kullandığınız memnun kaldığınız marka var mıdır
M

Merve T.

3 Mart 2026 09:50
Ben gün içinde evdeysem sleepy kullanıyorum, bende de çok kez sızdırdı , evde olunca dert etmiyorum, kıyafetlerini değiştiriyorum, fakat geceleri ve dışarıya çıkarken prima premium care kullanıyorum hiç sızdırma yaşamadım 4 aydır . Bir koku da olmadı .
Z

Zehra G. ..

3 Mart 2026 09:56
Ben de ilk aylarda sleepy ve baby turco kullandım Yenidoğan döneminde hiç problem yaşamadım ama büyüdükçe sizdirmaya başladı, şu an Bim markası jenny willy kullanıyorum gayet memnunum
Sözde E. .

Sözde E. ..

3 Mart 2026 09:58
Ben sleepy den hiç memnun kalmadım molfix premium kullanıyorum çok dolmadığı sürece geceleri sızdırma yapmıyor 6 aydır da kullanıyorum
H

Hilal D.

3 Mart 2026 10:09
Ben Amerika’da bebeğime prima Pampers kullanıyorum. TRye geldim hepsinden aldım denedim hiç birinden memnun kalmadım !

PRİMa premium care aldım akşam 8 de bağlıyorum öğlene kadar ne kadar yapsa bile taşırmıyor . Miğrosta bir alana bir bedava yapıyorlar . Veya internetten bakın derim !!!!
B

Burcu ..

3 Mart 2026 10:27
Prima premium care bu işin uzmanı, ama pahalı derseniz eğer CarrefourSA nın kendi bezi var, ben gündüz ondan kullanıyorum, prima ile eş deger bence, bi paket alıp deneyebilirsiniz isterseniz, geceleri yada bir yere giderken prima takıyorum, ama Carrefour kendi markası hiç sızdırma yapmadı
Duygu C.

Duygu C.

3 Mart 2026 10:27

Zehra Gören

Ben de ilk aylarda sleepy ve baby turco kullandım Yenidoğan döneminde hiç problem yaşamadım ama büyüdükçe sizdirmaya başladı, şu an Bim markası jenny willy kullanıyorum gayet memnunum

Onu da denedim ama çok sıktı oda
Duygu C.

Duygu C.

3 Mart 2026 10:28

Burcu

Prima premium care bu işin uzmanı, ama pahalı derseniz eğer CarrefourSA nın kendi bezi var, ben gündüz ondan kullanıyorum, prima ile eş deger bence, bi paket alıp deneyebilirsiniz isterseniz, geceleri yada bir yere giderken prima takıyorum, ama Carrefour kendi markası hiç sızdırma yapmadı

Bi deneyeyim hiç duymamıştım
S

Sefanur T.

3 Mart 2026 10:38
Sleepy kullandım hem yanlardan taşma oldu hemde temiz bezde anlamlandıramadığım bir koku var. Molfix premium kullanıyoruz hiç sızındırma yapmadı çok memnunum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir