Bez

126 görüntüleme
S

Ssssss

5 Şubat 2026 16:17
Merhaba hangi marka bezleri kullanıyorsunuz acaba pişik sızdırma yapıyormu?

Şimdi e bebekte bir marka gördüm Pofy kendi markası sanırım herkes çok memnun kullanan varmı ?
T

Tuğba B. ..

5 Şubat 2026 16:22
Merhaba doğduğundan beri molfiks kullanıyorum çok memnunum pişik olmadı
Edanur D.

Edanur D.

5 Şubat 2026 16:32
6 aylık bebegim kullsnıyoruz memnunuz
A

Azra

5 Şubat 2026 16:34
Bende doğduğu günden beri Molfix kullanıyorum hiç pişik olmadı ıslak mendil yerine pamukla siliyorum o da etki etmiş olabilir
Deniz T.

Deniz T.

5 Şubat 2026 17:01
Molfix kullaniyorum yapisi daha pamuksu geldi. Slepy de kullandim ama ikisini karşılaştırınca malfix de sızma olmadı yumsaklıgı daha guzel
A

Arzu.G

5 Şubat 2026 17:14
Sleepy baby turco denedim ilk aylarda sızdırdı hep 1yildir Molfix kullanıyoruz hiç pisik ya da sızdırma olmadı
Y

Yeşim

5 Şubat 2026 17:17
Merhaba molfix kullananlar 3 çeşit molfix gördüm mavi paket premium bir de pure soft hangisini kullanıyorsunuz??
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

5 Şubat 2026 17:23
Gündüzleri Molfix kullanıyorum gayet başarılı ama gece bez değişimi yapmadığım için sabaha bazen sızma yapmış oluyordu o yüzden gece için de Prima kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Afranur K.

Afranur K.

5 Şubat 2026 17:23
Molfiksin premiumunu kullanıyorum ben de, standart olanlarla arasında çok büyük bi fark yok bence ama bebeğim uzun süre yoğunvakımda kalınca pişik problemi yaşadık. Premiumla daha rahat ettik.

Ama tabi pişik için sadece bez değil yıkamak, havalandırmak, kremler yağlar vs. De kullandığım için tek başına bez etkili bir kavram değildi bence.

Görümcem aynı dönemde doğum yaptı mesela o bayb turco kullanıyor ve çok memnun, ben de alıp bir paket denemeyi düşünüyorum. Sonuçta tek kullanımlıı at bir şey olduğu için ekonomik olanını değerlendirmek gerekli diye düşünüyorum.

Gündüz ayrı - gece ayrı kullanmayı bile planlıyorum. Gece molfiks premium bu sayede çok fazla bez açığ uyandırma ihtimalim olmaz. Gündüz de zaten ger seferinde değiştirme şansım olacağı için bayb turco.
B

Beyza E.

5 Şubat 2026 17:32
molfix mavi paketi kullanıyorum bebeğim 15 aylık, sızdırma filan olmuypr hiç pişik durumu yaşamadım memnunum, sleepyde güzel ama sızdırma olabiliyormuş, açıkcası bebekten bebeğe değişiyor stok yapmanızı önermem 1le 2 numara molfix neredeyse aynı sadece karına doğru uzunluğu 2nin daha uzun, eğer çocuğunuz 3 ve üzeri doğucaksa 1den az sayılı alabilirsiniz ya da direk 2yle başlayabilirsiniz, onu da bebek 50 günlükken vs 3 olarak geçmiş olabilirsiniz bebeğin kilo ve yapısına bakarak
S

Ssssss

5 Şubat 2026 17:58
Anladım teşekkür ederim yoğun olarak molfix kullanıyor herkes sanırım ebebekteki Pofy deniycem pamuklu hassas ciltler içinmiş üstelik beğenmeyenler için iade edebiliyorsn bu avantajıda güxel
L

Leyla.ekin

8 Şubat 2026 02:00
Goon kullandık ilk dogdugunda sonra bulması zor Turkıyeden cekilmişler diye baska bezler denedik baby turco (en felaketi) sleepy natural eh işte molfix mavi paketi pure softa gore daha iyiydi ıkısını de denedik premium denemedik ama goon dan sonra molfix en iyisi oldu bizim için ama bebekten bebege değişiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir