Beyaz Gürültü
109 görüntüleme
C
Ceren Ş. A.
17 Aralık 2025 16:54
Herkes bir beyaz gürültü dinletme çabasında ama sonra bıraktırmak zor oluyor diyorlar. Beyaz gürültü olmadan annelerimizin yaptıgı gibi ninni söyleyince de uyumuyor mu bu çocuklar 😅 tecrübeli annelerimizden doğumuna az kalan annelere bir destek lütfen 😅🫢

Hab
17 Aralık 2025 17:06
Ben o kadar tecrübeli değilim, bebeğim 3 aylık. Fakat ilk ay bende açıyordum beyaz gürültü. 2. Aydan beri açmadım hiç. Nen nen diyerek uyutabiliyorum. Onu dediğim zaman uyuyor direkt.
I
Ilksen D. ..
17 Aralık 2025 17:17
Ben de beyaz gürültü kullanmayanlardanim. Bebeğim ilk ay beyaz gürültü ile uyuyordu ama sonrasında uyumayı bıraktı. Robot süpürge sesi denedim 1 gün uyudu.😃 sonrasında ninni denedim, bi sure uyudu sonra ise yaramamaya basladi. O yüzden illa şunu yapın diyenleri dinlememenizi tavsiye ederim. Çocuğum 4 ay 26 günlük. Bu sürede fark ettim ki her bebeğin kendine has benimsediği şeyler var. Kucağınıza aldıktan sonra deneyeceksiniz bakacaksınız kararı minik hanim/bey verecek.🥰
G
Gökçin N.
17 Aralık 2025 17:28
İlk aylar işe yarıyor,sonra çok kullanmıyorsunuz. 5 buçuk aylık,önce kısa ninni + kucak,sonra pış pış :)
Ç
Çiğdem E. ..
17 Aralık 2025 17:31
Biz iki aylık olduk beyaz gürültü olmadan olmaz bıraktırmak zor olsa da değer diye düşünüyorum