Beyaz Gürültü

109 görüntüleme
C

Ceren Ş. A.

17 Aralık 2025 16:54
Herkes bir beyaz gürültü dinletme çabasında ama sonra bıraktırmak zor oluyor diyorlar. Beyaz gürültü olmadan annelerimizin yaptıgı gibi ninni söyleyince de uyumuyor mu bu çocuklar 😅 tecrübeli annelerimizden doğumuna az kalan annelere bir destek lütfen 😅🫢
Hab

Hab

17 Aralık 2025 17:06
Ben o kadar tecrübeli değilim, bebeğim 3 aylık. Fakat ilk ay bende açıyordum beyaz gürültü. 2. Aydan beri açmadım hiç. Nen nen diyerek uyutabiliyorum. Onu dediğim zaman uyuyor direkt.
I

Ilksen D. ..

17 Aralık 2025 17:17
Ben de beyaz gürültü kullanmayanlardanim. Bebeğim ilk ay beyaz gürültü ile uyuyordu ama sonrasında uyumayı bıraktı. Robot süpürge sesi denedim 1 gün uyudu.😃 sonrasında ninni denedim, bi sure uyudu sonra ise yaramamaya basladi. O yüzden illa şunu yapın diyenleri dinlememenizi tavsiye ederim. Çocuğum 4 ay 26 günlük. Bu sürede fark ettim ki her bebeğin kendine has benimsediği şeyler var. Kucağınıza aldıktan sonra deneyeceksiniz bakacaksınız kararı minik hanim/bey verecek.🥰
G

Gökçin N.

17 Aralık 2025 17:28
İlk aylar işe yarıyor,sonra çok kullanmıyorsunuz. 5 buçuk aylık,önce kısa ninni + kucak,sonra pış pış :)
Ç

Çiğdem E. ..

17 Aralık 2025 17:31
Biz iki aylık olduk beyaz gürültü olmadan olmaz bıraktırmak zor olsa da değer diye düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir