Beyaz Gürültü

109 görüntüleme
D

Damla a.

16 Temmuz 2025 04:44
Bebeğim 3 aylık, 8. Haftada atak krizlerinden dolayı beyaz gürültüye alıştı geçen 2 hafta hiç kullanmadım ama bu hafta tekrar başlamak zorunda kaldım asla sakinlesmiyor. Bir zararı veya bağımlılık durumu var mı acaba kullanmak istemiyorum ☹️
S

Semanur Ş.

16 Temmuz 2025 04:50
Beyaz gürültü bağımlılık yapmaz diye biliyorum etraftaki sesleri maskeler o yüzden daha kolay uykuya dalabiliyor uyurken etraftaki sesleri duyduğu için uykuya dalması zor olabilir ben de zor durumda kalınca kullanıyorum hala 8 aylığız
E

Elif S.

16 Temmuz 2025 05:43
biz 6.5 aylığız ben uykuların %50'sinde çocuk şarkılar kullanıyorum malesef. fış fış kayıkçıyla dalardı, onunla da olmuyor. resmen sar sar makarayı diye kafamda dönüyor
Kübra G. .

Kübra G. ..

16 Temmuz 2025 14:50
benim bebeğimin gazı 7 ay kadar sürdü bu süreçte de sık sık beyaz gürültüden kolik isimli müzik serisinden faydalandım. kendinizi kısıtlayıp strese sokmak dolaylı yoldan ona çok daha fazla zarar veriyor tecrübelerime göre. hiçbir zararı olmuyor nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın bence 🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir