Bexsero Aşı
158 görüntüleme
A
Ayşe A.
7 Temmuz 2025 13:52
Bugün bexsero aşısı olduk nimenrix cuma olacak da bexsero ekstra huysuzluk yapıyor mu yapıldığından beri çok huzursuz ve de halsiz hiç bu kadar halsiz olmamıştı gündüz uyku düzeni olmamasına rağmen. Şimdi sadece kucağımda biraz uyudu ve hep ağlıyo sadece memede sakinleşip biraz uyuyo bu huysuzluğu huzursuzluğu hemen geçer mi yoksa uzun mu sürüyor yaptıranlar yazabilir mi ateşi çıkmadı ama soğuk bi terlemesi de var
Z
Zeynep E. O. ..
7 Temmuz 2025 14:20
Benim kızımda her iki dozda da ilk gün ateş huzursuzluk ve iştahsızlık yapmıştı. 2. Gün normale döndü.
H
Hanife G.
7 Temmuz 2025 14:48
Biraz önce bende ilk doz bexero yaptırdım. Açıkçası tedirginim biraz herkes ateş huzursuzlul yapıyo baya dediği için. Sizin bebeğiniz kaç aylık acaba
A
Ayşe A.
7 Temmuz 2025 14:50
3 aylık bebeğim biraz huzursuz ve kucakta uyuyo az az Ateş henüz yok ama olursa calpol içir dedi hemşiremiz
H
Hanife G.
7 Temmuz 2025 17:51
5 aylık bizim ki de inşAllah sorunsuz atlatırlar hepsi bu aşılar insanı huzursuz ediyor ne yazık ki
E
Elif S.
8 Temmuz 2025 22:14
bexero çok belaydı bizim için. her iki dozda da. 2. dozu zaten karma aşının rapeline denk geldiği için extra sıkıntı yaşadık. bu aşı yapıldığı anda ateş düşürücü veriliyor, sonrasında ateşi olmasa da 2 doz daha ateş düşürücü veriliyor, fakat bizde huzursuzluk ve ateş 48 saate kadar sürdü neredeyse. farklı bşr bebek olup çıkıyor . kurtulduğumuz için mutluyum 🙏 ateş olması bir yandan iyi, aş yanıtı sonuçta fakat insan kontrol edemez diye endişeleniyor. ağızdan ilaç vermek sıkıntı tabi, içmeyen kusan bebek için.. fitil kullanmak durumunda kaldık, fakat kolay oldu; okuyan ebeveynlerimiz olursa akıllarında bulunsun diye yazmak istedim🙏