Bexsero
98 görüntüleme
B
Burcu
6 Ocak 2026 20:08
Kızım 8 aylık geçen ay nimenrix i yaptırdık ateş vs yaşamadık yarın bexsero aşımız var mutlaka ateş görür müyüz yoksa bebeğe göre değişen bir şey mi
D
Damla B.
6 Ocak 2026 20:10
Nimenrix ateş yapmaz demişti doktorumuz biz olduğumuzda. Bexero ve rota aynı anda olmuştu 6 saatte bir calpol vermemi söylemişti doktorumuz bu şekilde hiç ateşi çıkmadı. Siz ateş çıkacakmış gibi hazırlıklı olun en azından mental olarak 😅
B
Burcu
6 Ocak 2026 20:10
Calpol dolven ne varsa hazırlayacağım:)
A
Ayşe Ş. ..
6 Ocak 2026 20:23
Çok az çıktı üzerini çıkardım odayı serinlettim yavaş yavaş düştü ve terledi baya. Ateş düşürücü bile vermedim muhtemelen bebekten bebeğe değişir ama genelde ateş olmuyor. Sadece olabilir diye sürekli kontrol etmek lazım

Seher G. G.
6 Ocak 2026 20:32
3 aylıkken geçen hafta yaptırdım ama ben ikisini birlikte yaptırdım 38 lere çıktı calpol verince daha çıkmadı çok şükür .Sık sık ölçün muhakkak ,inşallah sorunsuz atlatırsınız 🙏🏻
E
Elif T. ..
8 Ocak 2026 14:42
Seher hanım bebeğinizde ağlama krizi oldu mu, bizimki 4 5 saat ağladı resmen ama ateşi çıkmadı, şubatta ikinci dozumuz var şimdiden düşünüyorum ne yapsak diye

Seher G. G.
8 Ocak 2026 19:27
@Elif Tekiner Ateşi çıkınca çok ağladı ama çok şükür bir akşam sürdü . Ama diğer dozlarını beraber yapmicam 1 hafta arayla yapıcam ağır oluyor bence