Bexero ve Nimernix Menenjit Aşıları

191 görüntüleme
N

Neslihan K.

17 Temmuz 2025 15:11
4. Ayımızdayız Bexero nun ilk dozunu bu ay doktorumuz önerdi 2. Dozunu 6. Ayda önerdi nimernixi 9. Aydan sonra veya 12 . Ayda yaptırmamız gerektiğini şuan erken olduğunu söyledi ama çoğu yerde Bexero ve nimernixin aynı anda yapıldığını okudum siz ne önerirsiniz?
B

Beyza N. D.

17 Temmuz 2025 15:46
Biz 5.ayda nimenrix ile başladık menenjite dün oldu hatta
G

Gül

17 Temmuz 2025 15:52
Bizde 3.5 aylıkken ikisinin de ilk dozlarını aynı anda yaptırdık bi sakınca görülmüyor
D

Duygu C. B.

17 Temmuz 2025 16:06
3 ve 5. . Ayda ikisini birden yaptırdık. İkincisinde ateş yaptı sadece. O da bexerodan sebep.
T

Tülin Y. İ.

17 Temmuz 2025 17:18
Ya bizde 2. Doz bexsore yaptırdık 38.5 dereceye kadar ateşi çıktı bugün ikinci günü umarım geçer yani inşallah aşıdandır
S

Selvi Y.

17 Temmuz 2025 20:58
Bizde bugün olduk 3 aylık kızım sabah 11 gibi aşı yaptırdık şimdi ateşi çıktı biraz 38e yakın inşallah çıkmaz bebişlerimizin ateşi
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Temmuz 2025 12:50
Rota, baxero ve nimenrixi aynı anda öneren hekim de var. Ben rotayı ilk yaptırdım 2 hafta ara verip nimenrix ve baxeroyu kendi bebeğime aynı anda yaptım. Ağrı ve ateş baxero etkili oluyor daha çok Ateş takibi yaparak calpol vs gibi parasetamol ilaçlardan yararlanabilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir