Bexero Rotarix Nimerix Özel Aşılar
109 görüntüleme
M
Melisa
26 Şubat 2026 20:27
Hocam aynı gün aynı anda yapılırsa 3. ay ve 5 .ay sıkıntı olur mu?bebege agir gelir mi bir problem olur mu korkuyorum cevaplarsanız sevinirim teşekkürler @Osman Gönülal

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
26 Şubat 2026 20:37
Hayır, sıkıntı olmaz. Ben de kliniğimde 3. Ayda aynı anda başlıyorum. Bazen aşı isimleri değişse de takvim çok benzer oluyor. Sizin takviminiz doğru.
M
Melisa
26 Şubat 2026 20:53
Hayır, sıkıntı olmaz. Ben de kliniğimde 3. Ayda aynı anda başlıyorum. Bazen aşı isimleri değişse de takvim çok benzer oluyor. Sizin takviminiz doğru.
T
Tuğba Y.
26 Şubat 2026 22:10
Bende de 3 aylık bebeğime bugün 3 aşıyı da yaptırdım bi sıkıntı yok şükür 12 saati geride bıraktık ilk 3 saat sanırım aşı yeri ağrıdığından ağladı ateş olmadı hafif sıcaktı alnı o kadar
T
Tuğba Y.
26 Şubat 2026 22:11
Merak ediyorum inşallah görürsünüz aşıları ne kadara aldınız biraz bu maliyetli olduğundan soruyorum şehirden şehire fark ediyor mu acaba diye merak ettim Ben Karabük de yaşıyorum 8900 tuttu 3 aşı ve bu sadece bu ay 2 ay sonra yeniden alacağız bu aşıları gerçekten şaka gibi devletin karşılaması gerek aslında
M
Melisa
26 Şubat 2026 22:23
Merak ediyorum inşallah görürsünüz aşıları ne kadara aldınız biraz bu maliyetli olduğundan soruyorum şehirden şehire fark ediyor mu acaba diye merak ettim Ben Karabük de yaşıyorum 8900 tuttu 3 aşı ve bu sadece bu ay 2 ay sonra yeniden alacağız bu aşıları gerçekten şaka gibi devletin karşılaması gerek aslında
T
Tuğba Y.
26 Şubat 2026 22:27
Evet aynı anda yaptırdık zaten rotarix ağızdan veriliyor diğerleri sağ ve sol bacaktan vuruluyor birer tane 0.5 ml vuruyorlar
T
Tuğba Y.
26 Şubat 2026 22:28
Sanırım aynı çünkü doktorumuz 3. 5. Ve 13. Ay 0.5 mg olarak yazdı
M
Melisa
26 Şubat 2026 23:21
Sanırım aynı çünkü doktorumuz 3. 5. Ve 13. Ay 0.5 mg olarak yazdı
T
Tuğba Y.
27 Şubat 2026 00:48
Gerekli olduğunu düşünmüyorum ama şöyle aktarayım bu menenjit aşılarını sağlık ocakları yapmıyor bizim aşı takvimimizde yok diyorlar ve yan etkileri fazla diyorlar burda birşey olursa müdahale edemem diyorlar ben de gidip acile başvurdum ve acilde yaptırdım yani bi hemşire sürekli olarak bu aşıyı yapmadığından belki bilgi olarak biraz eksik olabilir siz yine de işinizi sağlama alın sorun çekinmeyin sonuçta bizler anneyiz herşey için pimpirkliyiz belki sizin orada sağlık ocağı yapar onlae zaten bilgililer
M
Melisa
27 Şubat 2026 01:13
Gerekli olduğunu düşünmüyorum ama şöyle aktarayım bu menenjit aşılarını sağlık ocakları yapmıyor bizim aşı takvimimizde yok diyorlar ve yan etkileri fazla diyorlar burda birşey olursa müdahale edemem diyorlar ben de gidip acile başvurdum ve acilde yaptırdım yani bi hemşire sürekli olarak bu aşıyı yapmadığından belki bilgi olarak biraz eksik olabilir siz yine de işinizi sağlama alın sorun çekinmeyin sonuçta bizler anneyiz herşey için pimpirkliyiz belki sizin orada sağlık ocağı yapar onlae zaten bilgililer