Beta Hgc Normal mi?
602 görüntüleme
İ
İnci S.
17 Haziran 2026 07:00
Son adet tarihim 18 mayıs ve 7 gündür gecikiyorum sağlık ocağında test yaptırdım beta hgc 39 çıktı bu durumda hamile miyim yoksa değer çok mu düşük?
B
Berfin Ö.
17 Haziran 2026 07:16
Degerinizin 0-5 arasi olmasi lazim gebelik olmamasi icin. Uzeri değer icin gebelik beklenir. 7 gün icin biraz düşük bir değer. Takipte kalın ve 2 gun sonra tekrar kan verin. Degerinizin 2 gun icinde 2 katina cikmasi beklenir. Beklenen değer 2 katina cikmazsa dis gebelik düşünülebilir
B
Berfin Ö.
17 Haziran 2026 07:17
Bu arada geç döllenmeden kaynaklı bile olabilir korkmayin
İ
İnci S.
17 Haziran 2026 07:25
Peki kese oluşumu ne zaman gerçekleşir ben direk kadın doğuma gidip buna baktırsam?
E
Eda G.
17 Haziran 2026 08:21
Gebelik muhtemelen var çok yeni sağlıklı olup olmadığını öğrenmek doktora gitmek lazım
İ
İnanç B.
17 Haziran 2026 08:22
Kimi zaman kese oluşur ama bebek geç olur arkadaşım normalde 11 haftalık hamile olması gerekirken geç döllenme olduğu için 8 haftalık hamile şuan kürtaj diye gitti bebeğin kalp atışını duyup geldi
B
Berfin Ö.
17 Haziran 2026 08:27
Peki kese oluşumu ne zaman gerçekleşir ben direk kadın doğuma gidip buna baktırsam?
B
Berfin Ö.
17 Haziran 2026 08:28
Kimi zaman kese oluşur ama bebek geç olur arkadaşım normalde 11 haftalık hamile olması gerekirken geç döllenme olduğu için 8 haftalık hamile şuan kürtaj diye gitti bebeğin kalp atışını duyup geldi
İ
İnanç B.
17 Haziran 2026 08:30
Kalp atışı 8-10 hafta arasında duyulur. Acele etmeyin. Dediğim gibi geç döllenme olmuş olabilir. Sizin de biraz geç döllenme gibi görünüyor o yuzden [10.hafta](10.hafta) civari kalp atisini duymaya gidin bence. Gereksiz korku ve panik yaptırıyorlar yoksa
B
Berfin Ö.
17 Haziran 2026 08:30
Aynen öyle geç döllenmeye oldu baya 2 hafta önce gitti bebek yok doktor 2 hafta bekleyelim dedi 2 hafta sonra gidince bebek oluşmuş kalp atışı da oluşmuştu
İ
İnci S.
19 Haziran 2026 11:41
Degerinizin 0-5 arasi olmasi lazim gebelik olmamasi icin. Uzeri değer icin gebelik beklenir. 7 gün icin biraz düşük bir değer. Takipte kalın ve 2 gun sonra tekrar kan verin. Degerinizin 2 gun icinde 2 katina cikmasi beklenir. Beklenen değer 2 katina cikmazsa dis gebelik düşünülebilir
İ
İnci S.
19 Haziran 2026 11:43
Kalp atışı 8-10 hafta arasında duyulur. Acele etmeyin. Dediğim gibi geç döllenme olmuş olabilir. Sizin de biraz geç döllenme gibi görünüyor o yuzden [10.hafta](10.hafta) civari kalp atisini duymaya gidin bence. Gereksiz korku ve panik yaptırıyorlar yoksa
B
Berfin Ö.
19 Haziran 2026 11:44
Haftaya çarşamba için randevu aldım son adet tarihine göre 5 haftalık oluyor o tarihte bakalım birde şehir hastanesinde kan vereyim diyorum
B
Berfin Ö.
19 Haziran 2026 11:47
Haftaya çarşamba için randevu aldım son adet tarihine göre 5 haftalık oluyor o tarihte bakalım birde şehir hastanesinde kan vereyim diyorum
İ
İnci S.
19 Haziran 2026 11:48
Süper bir haber bu. O zaman hayırlı olsun🧿🤍 size tavsiyem beş haftalık değil de böyle altı yedinci haftada gidin. Biliyorum çok heyecanlısınız hemen her şeyi öğrenip duymak istiyorsunuz ama bazen erken gidişlerimiz de üzülerek dönüyoruz halbuki bir sonraki hafta çok güzel haberler alabiliyoruz
B
Berfin Ö.
19 Haziran 2026 11:49
Evet haklısınız ama bir bebeğim daha var 20 aylık haftaya çarşamba eşim izinli bebeğime o bakabilir bende randevuma gidebilirim olarak ayarladım heyecan evet var ama daha çok nasıl yaparım ikisine de yetebilir miyim düşüncelerim ağır basıyor. Allah hayırlısını versin hakkımızda inşallah
Yükleniyor...