Bestiron Kullanımı

97 görüntüleme
A

Ayşe

14 Nisan 2026 12:44
Bebegım on aylık bestıron yuksek doz kullanıyor ust dısının arkadında sıyahlıı ve onunde yenı farkettıgım sarılık var hep su ıcıyordu oesınden elıne fırcada verıyorum ama yıne de olusmus gecer mı onerılerınız neler
R

Rumeysa K.

14 Nisan 2026 13:20
Benim bebeğimde bestiron yüzünden öldü geçmedi kullanmayı bırakmama rağmen arttı hatta ama çürük oluşmadı sadece leke olarak kaldı. Bu sebeple doktorumuz kendi çocuğuna da kullandığı sidefer takviyesini önerdi. Bestiron gibi rengi siyah değil. Ocean da beyaz renkte.
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

14 Nisan 2026 13:33
İyi günler ben de bebeğime Bestiron kullanıyorum 6 aylıktan beri dişleri var şuan 11.5 aylık 7 tane dişi var florürlü diş macunu ile ilk dişi çıktığından beri günde iki defa fırçalama yapıyorum şu ana kadar herhangi bir leke oluşmadı dişinde.
G

Gülten A.

14 Nisan 2026 14:49

Rumeysa Keşan

Benim bebeğimde bestiron yüzünden öldü geçmedi kullanmayı bırakmama rağmen arttı hatta ama çürük oluşmadı sadece leke olarak kaldı. Bu sebeple doktorumuz kendi çocuğuna da kullandığı sidefer takviyesini önerdi. Bestiron gibi rengi siyah değil. Ocean da beyaz renkte.

Öldü derken damla yüzünden mi anlamadım
R

Rumeysa K.

14 Nisan 2026 16:13
Oldu yazmıştım yazım düzeltmesi yapmış kusura bakmayın. Bestiron yüzünden leke oldu demek istedim
A

Ayşe

14 Nisan 2026 17:30
Acaba cocuk diş hekimi lekeye çözüm buluyor mu temızlenıyor mu
R

Rumeysa K.

14 Nisan 2026 17:34
Evet bu kolayca temizlenebilen bi islemi varmış diş hekimine gittiğimizde yapılabileceğini söyledi diş fircalama gibi bı işlem aslında sanırım ama çok küçük olduğu için ağzını açma ve durmasi konusunda sorun yaşayacağımız için bu işlemi ertelemeyi tercih ettik doktor da sadece estetik bir sorun oldugunu söylediği için. İçiniz rahat olsun insan başta çok panikliyor ama zamanla görüntüye de alışıyor :)
A

Ayşe

14 Nisan 2026 22:33
Cok sevondım rumeysa hanım tesekkur ederim tecrubenızı paylastıgınız ıcın ıcım rahatladı
A

Ayşe

14 Nisan 2026 22:34
Panıklemek degıl de krese okula vs gıdecek sut dıslerıyle bır sıkıntı yasamasın ıstıyorum
R

Rumeysa K.

15 Nisan 2026 07:41
Evet ben de kreşe başlayacağında temizleteceğim İnşallah sizin gibi düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir