Bestiron Demir Takviyesi

132 görüntüleme
H

Havin

15 Şubat 2026 18:56
Dün itibari ile kullandık kaka 3 kez yaptı bugün kaka 2 kez yaptı ama kakasinda kırmızı parçacıklar vardı kestim demiri böyle durumla karşılaşan var mi
Y

Yeşim

15 Şubat 2026 19:29
evet benimkinde de oldu demirin içerisindeki parçacıklar vardı kakasında devam ediyorum ben bir haftadır falan şuan pek görmüyorum
K

Kübra Ö.

15 Şubat 2026 20:10
Biz de kullanıyoruz ama böyle bir durum ile karşılaşmadık. Miktarı ne kadar kullaniyorsunuz
H

Havin

15 Şubat 2026 20:39

Yeşim

evet benimkinde de oldu demirin içerisindeki parçacıklar vardı kakasında devam ediyorum ben bir haftadır falan şuan pek görmüyorum

Doktora söyledim kesin dedi 2-3 gün bakalım duruma
H

Havin

15 Şubat 2026 20:39

Kübra Özkul

Biz de kullanıyoruz ama böyle bir durum ile karşılaşmadık. Miktarı ne kadar kullaniyorsunuz

Kilosu kadar günde iki kez kilosu X2 6x2 sabah akşam veriyorum
H

Havin

15 Şubat 2026 20:40
Önceki çocuğuma sidefer verdim aşırı kusma oldu hata kilo bile verdi kustugu için baktık demiri yüksek 11 ayda kestik hemen
K

Kübra Ö.

15 Şubat 2026 22:01

Havin

Kilosu kadar günde iki kez kilosu X2 6x2 sabah akşam veriyorum

Günde 1 kez veriyoruz 10 damla kilosu 7.7
H

Havin

15 Şubat 2026 22:38
Doktor demişti 2 kez dedi bunlarda demir çok aşırı yok koruyucu görevi görüyorlar demiri yükseltmek için 2 kez dedi ilk cocugumda da 2 kez kullandım yükseldi ana bu ilaçların yan etkisi bizi bitiriyor 😢 birde demir ilacı başladığınız gün ister dışı çıksın yada çıkmasın temizleyin ağız içini çıkan diş siyah lekeler olmasın diye siz yapıyor musunuz ben yapmadım daha
K

Kübra Ö.

26 Şubat 2026 17:19
Yok bende yapmadım henüz.. doğrudur bizim dr günde bir kez dedi
T

Tuba ..

28 Şubat 2026 11:08
Bizde de eczacı günde 1 kez dedi ama demir eksikliği var 7 kilo bebeğim. Günde iki defa 7 şer damla mı vermeliyim
E

Esra K.

28 Şubat 2026 11:14
Merhaba, bende o markayı kullanmaya başladım 4,5 aylık oldu. Aile hekimine sorduğumda içinden çıkan uzun ölçeğin hepsini doldur dedi. Günde 1 kez veriyorum. Damla hesabı yaparsam sizler gibi az gelecek sanki. Şu an 7 kg

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir