Bestiron Demir İlacı

127 görüntüleme
P

Pınar H. ..

30 Kasım 2025 09:20
Dört aylık sağlık ocagındakını hem alttan hem üsttenokdugu gibi çıkardı hemsıremız Bestiron onerdı ama kılo başınane kadar vermem gerekıyor
H

Halime G. İ. ..

30 Kasım 2025 09:25
Eczacı kilo başıma 2,5 damla civarı dedi yani 5 kilo ise 12 damla. Ama bunu bebeğim hiç sevmedi aşırı midesini bulandırıyor içirirken. Temiz içerikli olduğu için verdim önceden ocean veriyordum daha rahat içiyordu ama içeriği temiz değildi. Bu arada bestiron bebeğim içtikten sonra kakasındaki pütürler koyu kahverengi olmaya başladı ilacın rengi gibi yani. Siz de içirmeye başladıktan sonrakakada bir değişim görürseniz paylaşır mısınız?
P

Pınar H. ..

30 Kasım 2025 09:36
Bende o pütürlük sağlık ocagındakı verılende oldu eğer bunda da yaşarsam tabıkıde soylerım sızede teşekkür ederım bu arada bende eczacıma sordum ama bılmedıgını söyledi
A

Ayşegül Ü.

30 Kasım 2025 09:44
@Halime Güven İçten ben de bestiron damla veriyorum bebeğime, doktor kakasında pütürcükler olabileceğini, siyah ipliksi şeyler olacabileceğini söyledi.
H

Halime G. İ. ..

30 Kasım 2025 09:47
Teşekkür ederim yanıtınız için daha önce bir alerji durumu yaşadıko siyahlıkları görünce yine kan mı acaba diye çok endişelenmiştim.
P

Pınar H. ..

30 Kasım 2025 12:45
@Ayşegül Ünal siz kaç damla kullanıyorsunuz doktorunuzeczacınız vsize de aynı şekilde mi kullanın dedi
A

Ayşegül Ü.

30 Kasım 2025 15:51
Bize ikisi de sabah 10 akşam 10 toplam 20 damla dediler, kiloyla ilgili bir şey demediler.
C

Ceren

3 Aralık 2025 14:41
Aynı ilacta bizdede ilacı adıktan sonraki kakasında siyahlıklar oluyor . Emin olmak için ara verdim , ilaçtan oluyor .
R

Rukiye Ş.

5 Aralık 2025 20:35
Daha yeni 9 aylık 8,5 kilo oğlum için 5 damla dedi eczacı ben öyle kullanıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir