Bestiron Damla
88 görüntüleme
H
Hilal T.
16 Aralık 2025 14:04
Merhaba. Bebeğim 4,5 aylık. 4 aylık kontrolünde doktor demir takviyesi başlamadı 6. Ayda dedi ama aynı gün sağlık ocağı 4. Ayda mutlaka başlayın dedi. Ben de kendi araştırmalarıma göre 4. Ayda başlanması gerektiğini düşünüyorum. Temiz içerikli olmasını istiyorum Bestiron damla satın aldım o gün ama kullanmaya çekindim 15 gündür daha başlamadım. Bebeğim bu aralar geceleri gaz ve kaka yapmakta zorlanıyor uykuşarı çok bozuk bir de demir başlarsak daha kötü olur mu bileedim. Bu damlayı kullananlar varsa yaşadıkları yan etkileri vene kadar sürede geçti yazabilir misiniz? Bir de kaç damla veriyorsunuz
B
Betül H.
16 Aralık 2025 14:18
Bizde 4 aylıkken başladık ancak kimi doktor 6 ay diyor.Söyle sizin demir depolarınız iyi seviyedeyse emziriyorsnız bebeğe demir geçişi oluyor .6. Ve 7. Aydan sonra bu demir geçişi azalıp artık olmuyor diye biliyorum bebeğe yeterli gelmiyor bu karışıklık ondan kaynaklanıyor diye biliyorum .Bizde bestiron kullanıyoruz.O marka olmasaydı wellcare alacaktım .İcergini bir doktor hanım inceledi Instagramda orada gördüm .Bizde ilk günler bir tık kabız gibi oldu ama çabuk toparladı .ilk uykusunu uyandıktan hemen sonra içiriyorum.Yarım saat sonra emziryorum .Baska bir marka kullanmıştım içerik bakmadan ancak öbür iki hafta kabız yaptı bebeğimi .Acıkcası yan etkiler bebeğe göre değişir siz yine de bir deneyip görün isterseniz.Kilo başı 2 damla demişti doktorumuz öyle yapıyorum .5kilo ise 10 damla olacak şekilde verebilirsiniz .Yalnız saklama koşullarına iyi bakın içeriği bozuk olabiliyor bazen .
H
Hilal T.
16 Aralık 2025 21:13
@Betül Helvacıoğlu yanıtın için teşekkürler. Bendeki damlanın rengi koyu bir mor şeklinde ve içinde koyu renk noktaları var sizdeki de öyle mi acaba bendeki mi bozuk?

Merve K.
17 Aralık 2025 22:56
Biz 4 ayda başladık ocean 9 ayda kan tahlili alınıyor ve ona göre kullanıp kulanmıycağınız söyleniyor bence kullanın demir takviyesi önemli her açıdan