Bestiron

174 görüntüleme
Cansu K.

Cansu K.

31 Temmuz 2026 20:34
Selamlar kızım 6.5 aylık sağlık ocağının verdiği demir ilacını kullanıyordum doktor önerisiyle de fakat kabız sorunu oldu bestiron a geçtim bugün yine kg başı 1 damla şeklinde mi kullanmam gerekiyor
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
31 Temmuz 2026 20:40
Merhaba, kızım 5,5 aylık bizede doktorumuz ocean vermişti ancak gaz sorunu oluşunca bu ay ki kontrolünde bestirona geçtik çok şükür sıkıntı hiç yaşamadık. Bize 1 ml yani içerisinde bulunan çubuğun tamamı dedi biz oceanıda o şekilde kullanıyorduk emin olmak için tekrar sordum 1 ml yani 1 çubuk dedi 1 haftadır o şekilde veriyorum.
Dinara R.

Dinara R.

Premium Üye
31 Temmuz 2026 21:03
Hatice Erol
Merhaba, kızım 5,5 aylık bizede doktorumuz ocean vermişti ancak gaz sorunu oluşunca bu ay ki kontrolünde bestirona geçtik çok şükür sıkıntı hiç yaşamadık. Bize 1 ml yani içerisinde bulunan çubuğun tamamı dedi biz oceanıda o şekilde kullanıyorduk emin olmak için tekrar sordum 1 ml yani 1 çubuk dedi 1 haftadır o şekilde veriyorum.
Hatice hanım kızınız kaç kilo. Ben de ocean kullanıyorum kızım 7 aylık 8 buçuk kilo ve ben de 1ml veriyorum acaba az mı veriyorum diye düşündüm şu an.
Cansu K.

Cansu K.

31 Temmuz 2026 21:08
Çok teşekkür ederim 🩷
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
31 Temmuz 2026 22:01
Dinara Rahmedova
Hatice hanım kızınız kaç kilo. Ben de ocean kullanıyorum kızım 7 aylık 8 buçuk kilo ve ben de 1ml veriyorum acaba az mı veriyorum diye düşündüm şu an.
Merhaba Dinara hanım, benim kızım şuan 6 kg ama bildiğim kadarı ile ilk 9 ay (tahlil sonucuna göre) 1 ml veriliyor sonrasında doktor dozajı ayarlıyor arkadaşımın bebeğimde bu şekilde yapıldı. Siz yine doktorunuz o şekilde önerdi ise 1 ml vermeye devam edin. Bazı markalar ise damla usulü veriliyor die biliyorum 🌸
Elif T.

Elif T.

31 Temmuz 2026 22:14
Merhaba benim bebeğim 7 buçuk aylık 8.5 kg bizde bestiron kullanıyoruz doktorumuz kilo başı 1 mg olacak şekilde vermemizi söyledi 20 damlasında 8 mg olduğu için 20 damla kullanıyoruz
Cansu K.

Cansu K.

31 Temmuz 2026 22:18
Elif Tuğçe
Merhaba benim bebeğim 7 buçuk aylık 8.5 kg bizde bestiron kullanıyoruz doktorumuz kilo başı 1 mg olacak şekilde vermemizi söyledi 20 damlasında 8 mg olduğu için 20 damla kullanıyoruz
Teşekkür ederim 🤍
E

Emine M.

Premium Üye
31 Temmuz 2026 22:48
Bizede günde 2 kez kg başı 1 damla dedi.
N

Nilay

Premium Üye
31 Temmuz 2026 22:48
Bestiron’un kendi sitesinde kg başına 2 (0,8mg) damla yazıyor. Bir de bir 1mL’nin 8 mg demir içerdiğini belirtmişler ona göre 5 kilo için 0,5 mL, 6 kilo için 0,6mL …. 10 kilo için 1mL olması lazım. Yani ayından çok kilosu önemli.
Cansu K.

Cansu K.

31 Temmuz 2026 22:51
Nilay
Bestiron’un kendi sitesinde kg başına 2 (0,8mg) damla yazıyor. Bir de bir 1mL’nin 8 mg demir içerdiğini belirtmişler ona göre 5 kilo için 0,5 mL, 6 kilo için 0,6mL …. 10 kilo için 1mL olması lazım. Yani ayından çok kilosu önemli.
Çok teşekkür ederim 💕
Elif T.

Elif T.

31 Temmuz 2026 22:51
Nilay
Bu damlası için değil sanırım doğru mudur?
N

Nilay

Premium Üye
31 Temmuz 2026 22:55
Elif Tuğçe
Bu damlası için sanırım doğru mudur?
Evet, bestiron damlayı aratıp Valens ilaç’ın kendi sitesinden kontrol edebilirsiniz isterseniz.
Elif T.

Elif T.

31 Temmuz 2026 22:56
Nilay
Evet, bestiron damlayı aratıp Valens ilaç’ın kendi sitesinden kontrol edebilirsiniz isterseniz.
Anladım reçetesini okumuştum orada 20 damla 8 mg yazıyor o yüzden teyit etmek istedim teşekkür ederim
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
1 Ağustos 2026 06:28
sanırım buradada gördüğümüz kadarı ile her doktorun uygulaması farklı 😊 benim kızıma geçtiğimiz ay su çiçeği şüphesi ile tahlil yapıldı doktorumuz tahlil yapılırken birde değerlerine bakalım dedi (normalde bu ayda bakmıyoruz tahlil alınmışken görelim demişti kilo alımıda azdı) sonrasında demir, ferritin değerleri iyi çıktı ona rağmen bize bu şekilde uyguladı 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir