Beslenmiyor

133 görüntüleme
İ

İrem K.

21 Ağustos 2026 11:46
Bebeğim hiçbir şey yemiyor cicibebe bile yemiyor ne yapacağımı şaşırdım tüm gün aç bırakıyorum 1 damla bişey vermiyorum sonra 3 tatlı kaşığı çorba anca içiyor uyku sati gelince de açlıktan uyuyamıyor ( emziği cork cork sesli emiyor açken bunu yapıyor kendini yatıştırmak için) ben de dalınca muhallebi mama veriyorum max 90 cc içiyor ne yapıcam bilmiyorum doktor da bişey demiyor yani bağışıklık da düşük hep hastalanıyor daha bir havuza denize sokamadım korkumdan. Hergün beş çeşit şey yapıyorum ağzını dahi açmıyor eskiden parkta 1-2 kaşık da olsa yerdi şimdi o da yok ekranla deniyorum yine yok doktor kilo aldıran mama yazdı ama ağzını açmıyor ki öyle duyusal hassasiyeti falan da yok ne yapıcam nasıl yediricrm nasıl iştahı açılacak? Ravla mor meyve içiriyorum herkes iştah açtı yazmış bizde bi işe yaramadı
İ

İrem K.

21 Ağustos 2026 11:47
Bebeğim 15 aylık olacak 8.5 kg kız 3.3 doğmuştu
m

mrss

21 Ağustos 2026 11:54
Merhabalar benimde bebeğim 15 aylık 8.6 kg ek gıdanın başından itibaren iştahlı bir gününü görmedim sabah kahvaltı iyi kötü bişeyler yer çorba hiç içiremiyorum mesela mercimek hiç sevmez köftesini denedim kraker tarzı yaptım yok gene yemiyor sizi çok iyi anlayabiliyorum çeşit çeşit deniyorum olmuyor dün mesela balık yaptım yemedi yemiyor meyve ve köfte hariç hiç bir şey sevmiyor öncesinde daha çok takardım kan değerleri vs iyi şimdi zorlamıyorum ama önerisi olan varsa açığım bende
S

Sümeyra

21 Ağustos 2026 12:33
Aynı sorun bizde de vardı rutinden sıkıldığını farkettik doktorumuz anne sütünü yavaş yavaş kesmeyi denememizi önerdi anne sütünü kesince acıktığında yemek yemek istedi farklı bir ortamda daha fazla daha fazla derken normale dönmeye başladı. Tatile götürdük gezdirdik belli saatlerde acıktı dönünce de aynı saatlerde yemek verdik yedi ortam rutin ve süt kesince düzeliyor
O

Ozlem

21 Ağustos 2026 12:51
Merhaba kendi başına yiyebiliyor mu ben bebeğimde aynı oyun dışındada ayrı zamanda da bazen parka götürüyorum yemek yemesi için. Kan değerleri nasıl. Her bebek bir değil biliyorum ama bize çinko kullanmak bir dönem iyi gelmişti. Ocean marka önermişti doktor ama tadından dolayı içmeyeceğini biliyorum. Lectus kids almıştım suyuna koydum hiç anlamadı bile tadı rengi yok. Hastalanmayancocuk ta paylaşılmıştı. Doktorunuza danışıp bakın isterseniz. Mor meyveli bende kullandım hala kullanıyorum seviyor tadını içecek olarak tüketiyor. Doktoranneninblogu instagramda ravlaboom önermişti. Onu aldım. Mor meyveliye göre daha etkili oldu bizde. Eskiye göre daha iyi yiyor. Merağı arttı en azından bu benim için daha önemli. Memnunum şuan işe yaradığını düşünüyorum belki bakıp incelemek istersiniz. Duyusal hassasiyet bende düşündüm bir dönem ergoterapiye mi gitsem diye. Youtubede videolara baktım deniyim diye izin bile vermedi diş döneminde zor olur bence seanslar uygulamalar.
İ

İrem K.

21 Ağustos 2026 14:15
Sümeyra
Aynı sorun bizde de vardı rutinden sıkıldığını farkettik doktorumuz anne sütünü yavaş yavaş kesmeyi denememizi önerdi anne sütünü kesince acıktığında yemek yemek istedi farklı bir ortamda daha fazla daha fazla derken normale dönmeye başladı. Tatile götürdük gezdirdik belli saatlerde acıktı dönünce de aynı saatlerde yemek verdik yedi ortam rutin ve süt kesince düzeliyor
Benimki emmedi sütüm bitti zaten mamayı da sevmedi hiçbir zaman hep uyurken içirdik biz de memlekete gidince falan kalabalık ortamda biraz yer gibi oluyor ama her gittiğimizde de hasta olduğu için kilo verip dönüyoruz iki ayda bir gidiypruz zaten bir türlü kilo aldırmayı yedirmeyi başaramıyoruz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir